Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Dan Bárta, Něžný muž i Byt na inzerát

Tipy a názory

3.12.2018

Autor: Lenka Šimková

Víkend utekl jako voda a před námi je opět pondělí. Jaké bude tentokrát? Čekají nás zajímavá divadelní představení, ekologický večer v Divadle hudby i předvánoční nákupy ;)

Foto: kino Metropol

KAM ZAJÍT?

10:00 / Vánoční Kluziště / Dolní náměstí
10:00 / Vánoční trhy / Horní a Dolní náměstí
18:00 / Města a městečka Memoáry: Stanislav Komárek / Divadlo hudby
19:00 / Po stopách něžného muže / Divadlo Tramtarie
19:00 / Byt na inzerát / Divadlo na Šantovce
19:00 / Ufftenživot – KEEP CALM / Divadlo na cucky
19:00 / Dan Bárta & Illustratosphere / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři akcí

Narozeniny dnes slaví anglický zpěvák Ozzy Osbourne (*1948) i američtí herci Brendan Fraser (*1968), Julianne Moore (*1960) a Daryl Hannah (*1960).

Svátek má Svatoslav

Včera jsme oficiálně zahájili Advent, a to je nejvyšší čas minimálně začít přemýšlet o tom, co koupit svým blízkým. Pokud máte rádi originální šperky, oblečení, svíčky, pletené a háčkované čepice nebo třeba hedvábné šály, tak zajděte do nákupní Galerie Moritz, kde až do 23. prosince bude probíhat Vánoční Flerjarmark. Pak to můžete vzít cestou přes náměstí na Vánoční trhy a stavit se na punč a něco dobrého. Dnešní den vám navíc zpříjemní reprodukované koledy :) V Divadle hudby se pak v 18:00 uskuteční další z Ekologických večerů Sluňákova. Tentokrát se můžete těšit na Města a městečka a Memoáry Stanislava Komárka.

Večer si od 19:00 můžete vybrat ze tří divadelních představení. V Divadle na Šantovce uvidíte ztřeštěnou komedii Byt na inzerát, která vás přesvědčí o tom, že někdy nestačí jen podat si inzerát a přijít na správnou adresu. Vstupenky ještě jsou a koupíte je tady. V Tramtarii vás ve stejný čas vezmou Po stopách něžného muže. Tady už je to s lístky složitější, tyhle oblíbené inscenace bývají často vyprodané, a proto je lepší si zajistit lístky nějakou dobu předem. Divadlo na cucky pak nabídne zajímavou mozaiku složenou z monologů, asociativního pohybu, loutkohry, videa, přednášky nebo rapu. Ukázku si pustíte tady a lístky rezervujete tady. V 19:00 má také koncert v kině Metropol Dan Bárta & Illustratosphere, bohužel jsou již všechna místa obsazena.

Hezké pondělí!