Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Po čem muži touží, Whitney, Jsem do tebe i Ázerbájdžán

Tipy a názory

18.9.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je další pracovní den! Co přinese úterý v Olomouci? Málo toho opět nebude. Na své si přijdou milovníci kultury i zábavy. Podívejte se společně s námi...

Den na zázračné planetě

Foto: Archiv pořadatele

Fanoušci olomouckého hokeje!!! Organizátoři z projektu Univerzita pro sport společně s HC Olomouc přichystali setkání se špičkovým trenérským hokejovým duem Janem Tomajkem a Zdeňkem Motákem. Třetím hostem bude skvělý brankář a slovenský olympionik Branislav Konrád. Akci, která v AC BALUO začíná v 17:30, bude moderovat děkan Fakulty tělesné kultury UP Michal Šafář.

Odpoledne s datem 19. září můžete odstartovat návštěvou kina Metropol v 17:30, kde dávají film Whitney. Snímek nezapomenutelnou formou přibližuje božskou zpěvačku tak, jak ji ještě neznáte. Jedná se o oficiální dokument požehnaný matkou Whitney a její nejbližší rodinou. Ta poskytla exkluzivní rozhovory a záběry ze zákulisí jejího života, které dosud nebyly zveřejněny. Vstup je 120 korun.

To Premiere Cinemas láká od 18:00 na další dámskou jízdu tentokrát s filmem Po čem muži touží! Vstup je 199 korun a v rámci doprovodného programu se můžete těšit na welcome drink Frisco, luxusní líčení, focení ve fotobudce, dárek i malé překvapení. Milé dámy, užijte si fajn večer! ;) 

Jestli milujete dálky, pak si nenechte ujít dechberoucí cestopisnou přednášku cyklocestovatele Radomíra Čížka napříč Ázerbájdžánem, která se koná v Divadle na Šantovce. Šumperský rodák odletěl v dubnu 2018 na osmnáctidenní výpravu do Ázerbájdžánu. Projížděl pod zasněženými horskými štíty, vyprahlou pouští, mezi bahenními sopkami a ropnými věžemi, i po dálnici na předměstí Baku... Vstup je 70 korun, přednáška začíná v 19:00.

Rovněž v 19:00 si na své přijdou také milovníci divadla. To Moravské má na programu Zvonokosy. Populární muzikál je brilantní satirou na maloměšťácké mravy a pokrytectví. Vstupenky pořídíte zde.

Divadlo na cucky uvede v 19:00 inscenaci Jsem do tebe, která, kromě jiného, přibližuje důvěrně známé situace ze života zamilovaných. Lístky za 170 korun si rezervujte tady.

Anna Karenina. Strhující příběh ženy, která volí mezi dvěma osudovými muži, mezi klidem rodinného krbu a vášní mileneckého vztahu. Přesně na tohle milostné drama podle světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého hrají v Divadle Tramtarie od 19:00.

FILMART Arcidiecézního muzea Olomouc zve v 19:00 na snímek z produkce BBC Earth Films Den na zázračné planetě. Představuje divákům mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku, pandu, která usměrňuje svého hravého potomka, rodinu vorvaňů i lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Vstup je 60 korun.

A den můžete zakončit v kině. Metropol hraje od 20:00 starou dobrou klasiku - Starce na chmelu. Vstup je 85 korun.

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete u nás v Kalendáři.

Hezký den všem!

Zuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip