Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: miss, fakír, sci-fi, Cruise i zajímavé výstavy

Tipy a názory

15.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Jsme v polovině týdne! Co přinese středa? Vypravit se můžete za zajímavými filmovými zážitky. A nebo třeba na některou z výstav, které se právě konají...

Pokud se toužíte vydat za kulturou, v našem Kalendáři najdete veškeré výstavy, které se aktuálně ve městě konají. Doporučujeme například výstavu Český kinematograf, kterou naleznete ve Vlastivědném muzeu Olomouc, nebo výstavu fotografií Jindřicha Štreita Ze tmy ke světlu v Pevnosti poznání, či výstavu nejnovějších grafik Tomáše Bíma v Galerii Skácelík.

Miss Hanoi. Takový je program kina Metropol od 17:30. V malém příhraničním městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, a to krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Když jejího vraha po čase pustí z výchovného ústavu, někdo ho zabije a rozjede se pátrání po tomto vrahovi. Vstup je 130 korun.

Z úplně jiného soudku je Podivuhodný příběh fakíra, který uvízl ve skříni. Vypráví osudy chudého fakíra Aji, který se shodou náhod a nepředvídatelných situací ocitne u Paříže v obchodě Ikea, kde se seznámí s okouzlující Marii. Naděje na lásku jsou zhaceny, když mladý muž uvízne ve skříni, která je i s ním zabalena a odeslána napříč Evropou. Tím však jeho dobrodružství nekončí, naopak. Ideální snímek, pokud si chcete odpočinout. Začíná ve 20:00 a za lístek zaplatíte 130 korun.

A zajít můžete i do Premiere Cinemas, tady dávají ve 20:30 pokračování Mission: Impossible - Fallout. Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta... Kvůli tomuhle filmu se Tom Cruise dva roky učil lítat vrtulníkem, to musíte vidět. ;)

Jestli máte radši sci-fi, zajděte ve 21:10 na Temné síly. Poté, co neznámý virus zabije 98 % všech dětí v Americe, se u přeživších 2 % dětí objeví superschopnosti, kvůli nimž jsou umístěny do internačních táborů. Šestnáctiletá dívka Ruby z tohoto tábora uteče...

Hezkou středu všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941