Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: U konce s dechem, Sweet Country, Verne i odpolední vyjížďka

Tipy a názory

14.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Jaké bude úterý v Olomouci? Na to se podívejte společně s námi v našem pravidelném ranním přehledu. Máte se určitě na co těšit... ;)

od 09:00 je připraven zajímavý program v Pevnosti poznání. Vědecko-fantastický svět románů slavného francouzského spisovatele inspiroval animátory popularizačního centra, kteří si přichystali aktivity pro všechny návštěvníky bez rozdílu věku. Vydejte se po stopách Vernových vynálezů.

Kino Metropol dnes v 17:30 nabídne dramatický western odehrávající se v severní Austrálii ve dvacátých letech minulého století. Když domorodý chovatel dobytka Sam v sebeobraně zabije bělošského majitele stanice Harryho, musí vše opustit a utéct i se svou těhotnou manželkou... Vstupné na Sweet Country je 130 korun.

To na 18:00 je opět naplánována tradiční pohodová vyjížďka po práci. Sraz je na prodejně RideOn v 17:45, odjezd pak v 18:00 a návrat cca ve 21:00. Trasa je vhodná pro začátečníky i pro rodiče s dětmi.

Další filmový zážitek přinese kino Metropol ve 20:00, kdy v rámci cyklu Vary ve vašem kině můžete zajít na snímek Tísňové volání. Asger Holm, bývalý policista, kterému byla přidělena služba na tísňové lince, odpoví na volání od unesené ženy. Když je hovor náhle přerušen, začíná po ženě a jejím únosci pátrat. Tomuto thrilleru byla na festivalu Sundance udělena Cena diváků za nejlepší zahraniční film. Vstup je 120 korun.

A Letní kino Olomouc slibuje od 21:30 skvělou podívanou - legendární nestárnoucí debut U konce s dechem klasika francouzské Nouvelle vague. Jean-Luc Godard s pomocí svého dvorního kameramana Raoula Coutarda posílá vycházející hvězdu J. P. Belmonda na osudnou štafetu v ulicích Paříže. Deky vezměte s sebou. :) Na místě si můžete dát pivo i popcorn. Za lístek zaplatíte 80 korun.

Hezké úterý!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Kemp Krásná Morava

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Příměstské tábory 2024 v kempu Krásná Morava Olomouc v krásném kousku přírody 15 minut pěšky od centra města.

Velké zastřešení, dětské hřiště, atrakce, zábava, sport, bezpečné prostředí.

Přihlašujte již od 1.2.2024 přes elektronické přihlášky.

Těšíme se na Vaše děti na našich programech.