Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Chata na prodej, Cesta do pravěku i výstava Jindřicha Štreita

Tipy a názory

13.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je opět pondělí! Pokud uvažujete, jak si zpříjemnit večer po práci (pokud nepatříte k těm šťastnějším, kteří mají zrovna dovolenou), podívejte se k nám. Pár tipů pro vás máme. ;)

Pondělí bude ve znamení filmů. Už v 15:00 můžete zajít do kina Metropol, kde dávají Úsměvy smutných mužů. Snímek přiblíží příběhy úspěšných chlapů, kteří se přes dno lahve dostali na samotné dno života. Na dno, odkud vede už jen cesta vzhůru... Vstup je 130 korun. 

Pokud se vám však nechce trávit odpoledne v kině, máme pro vás jiný tip. V Pevnosti poznání bude v 15:30 zahájena výstava fotografií Jindřicha Štreita. Soubor čtyřiceti fotografií s názvem Ze tmy ke světlu zachycuje službu vězeňských kaplanů v několika českých věznicích.

A zpátky do kina Metropol. Komedie o tom, co všechno se může stát, když se o víkendu sejde svérázná rodina na poslední rozlučce s chatou, bude k vidění v 17:30. Vstupné na Chatu na prodej je rovněž 130 korun.

Filmové pojednání o výpravě čtyř chlapců do pravěku je na programu kina Metropol v rámci Dekád od 20:00. Cesta do pravěku je klasikou, kterou stojí za to vidět, kdykoli máte možnost. ;) Za lístek zaplatíte 85 korun.

Veškeré akce na dnešní den naleznete v našem Kalenáři.

Krásné pondělí!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941