Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: projížďka, ochutnávka zmrzliny, filmy i kino pod hvězdami

Tipy a názory

9.8.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je čtvrtek! Co všechno přinese a kam se můžete dnes vypravit? Odpovědi naleznete třeba u nás v článku. ;)

Léto a zmrzlina - to je kombinace, která k sobě prostě patří! Dnes se můžete těšit na videoreportáž o výrobě jedné hodně dobré ledové pochoutky... ;)

Čtvrtek bude bohatý na filmové události. Už v 15:00 můžete zajít do kina Metropol na pokračování nesmrtelné letní komedie. Mamma Mia! Here we go again potěší všehny, kteří milují písničky kapely ABBA. Vstup je 130 korun. V 17:30 se pak pokračuje snímkem Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni. Aja je chudý, ale talentovaný kouzelník a fakír z malé indické vesničky. Místo zvláštních schopností disponuje vybroušenými triky, zručností a talentem. Jeho nemocná matka ho vyšle na tajemnou misi – má v Paříži navštívit Eiffelovu vě. A vypukne nečekané dobrodružství... I v tomto případě zaplatíte za lístek 130 korun. Ve 20:00 je na programu Miss Hanoi. V malém příhraničním městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien krátce poté, co vyhrála soutěž krásy. Když vraha pustí z výchovného ústavu, je zabit a rozjede se pátrání. Za lístek rovněž zaplatíte 130 korun.

Pokud toužíte po troše pohybu, protože rádi trávíte volný čas aktivně, nenechte si ujít tradiční pohodovou vyjížďku po práci. Sraz je na prodejně RideOn v 17:45, odjezd pak v 18:00 a návrat cca ve 21:00. Trasa je vhodná pro začátečníky i pro rodiče s dětmi.

Užít si můžete i romantiku pod širým nebem. V rámci Biografu pod hvězdami se na Korunní pevnůstce od 21:15 promítá film Sinister - velmi dobře hodnocený hororový snímek s Ethanem Hawkem v hlavní roli. Od 20:00 je otevřené občerstvení, prvních 30 diváků obdrží dobrotu zdarma. Deky a podsedáky jsou k dispozici. Vstupné je 70 korun.

To Letní kino Olomouc nabídne od 21:30 drama Neznámý voják. Film vystihuje drsně a realisticky válečný konflikt, a to očima skupiny mužů, kterou pevně spojila válka. Snímek vznikl podle knižního bestselleru Väinö Linny, který pro jeho příběhy čerpal i z vlastní zkušenosti. Lístek vás vyjde na 80 korun a v areálu si můžete dát pivo i popcorn.

Hezký čtvrtek všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941