Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Mamma Mia! podruhé, Ladies night i baroko

Tipy a názory

18.7.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Jsme v polovině týdne! Jaká bude středa v Olomouci? Kam všude se můžete vypravit za zážitky nebo za odpočinkem po pracovním dni? Na to se podívejte společně s námi.

Mamma Mia! Here we go again

Foto: Archiv pořadatele

Pokud patříte k milovníkům hitů nesmrtelné kapely ABBA a muzikálu Mamma Mia!, tak se máte na co těšit. Dnešek totiž nabídne nejen velmi populární první část, ale také dvojku s názvem Mamma Mia! Here we go again. První díl si užijete v kině Metropol od 17:30, vstup je 80 korun. Pokračování pak následuje ve 20:00. Za lístek zaplatíte 130 korun.

Pořádná party čeká na všechny ženy v Premiere Cinemas v Galerii Šantovka. Ladies night začíná v 18:00 welcome drinkem, doprovodným programem, který zahrnuje luxusní líčení od vizážistek společnosti Mary Kay, fotografování fotobudkou Zapeca nebo zábavný kvíz, pokračuje bohatou tombolou o skvělé dárky a v 19:00 předpremiérou filmu Mamma Mia! Here we go again. Vstup je 229 korun.

A pro ty, kteří mají rádi baroko, máme i dnes jeden tip: favola pastorale císařského vicekapelníka Antonia Caldary je zajímavým dokladem o prolnutí životní situace moravského aristokrata a patriota Johanna Adama Questenberga do uměleckého díla předního italského barokního skladatele. Těšit se můžete na jedinečné výkony a dechberoucí kostýmy. Olomoucké barokní slavnosti pokračují v 19:00 a lístky pořídíte zde. Nenechte si ujít ani prohlídku Sarkandrovy kaple, která následuje.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Hezkou středu!