Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Země úsměvů i cestování po Asii

Tipy a názory

25.6.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Máme tu opět pondělí a s ním start nového týdne! Co všechno den s datem 25. června přinese? Na to se podívejme společně.

Ve 14:00 můžete zajít do kina Metropol. Snímek Foxtrot se zabývá se tématy viny, ztráty a traumat, která se v izraelské společnosti přenášejí z generace na generaci. To vše originálním vypravěčským způsobem. Pro své protiválečné vyznění vzbudil snímek ve své rodné zemi kontroverze, posléze získal 8 cen izraelské filmové akademie. Vstup je 70 korun.

To Moravské divadlo láká v 19:00 na operetu Země úsměvů. Ta zobrazuje dva odlišné světy, mezi kterými hledá svoje místo nejvíc opěvovaný jev v dějinách - láska. V tomto případě jde o lásku vídeňské slečny Lízy a čínského prince Su-Čonga. Vstupenky pořídíte zde.

Zajímavý program chystá na 19:00 také Letní kino Olomouc - Klid v ruchu. Těšit se můžete na povídání o dvouměsíční cestě po středoasijských republikách. Kyrgyzští nomádi, stopem přes Pamír, zapomenutá údolí u afghánských hranic a perly na Hedvábné stezce - i tohle budou témata besedy Cestou necestou po Střední Asii. Vstup zdarma.

Veškeré akce. které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Krásné pondělí!