Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Obávaný, Robert Balzar trio i van Gogh

Tipy a názory

13.2.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Je před námi úterý! Co všechno se dnes koná? Zajít můžete do kina, do divadla i na koncert. A děje se to mnohem víc. Podívejte se společně s námi.

S láskou Vincent. To je název filmu, na který můžete zajít v 17:30 do kina Metropol. Snímek byl natočen kombinací hraného filmu a animace originálních olejomaleb. Přesněji řečeno 66 960 originálních olejomaleb vytvořených 125 umělci z celého světa podle 94 původních van Goghových děl. Zajímavý počin.

Moravské divadlo Olomouc hraje od 19:00 oblíbenou Goldoniho komedii Sluha dvou pánů. Představení trvá bezmála tři hodiny. Vstupenky koupíte tady.

Kapela ostříleného kontrabasisty Roberta Balzara je známá jako rytmika Dana Bárty ve formacích Illustratosphera a J.A.R., ovšem již od roku 1996 funguje jako etablované jazzové těleso a nahrálo šest ceněných autorských alb. Lídr kapely Robert Balzar je nejen vyhledávaným pódiovým i studiovým hráčem, ale především úžasným jazzovým řemeslníkem. Jeho Robert Balzar trio vystoupí ve 20:00 v Jazz Tibet Clubu.

A nebo si běžte odpočinout do kina. Jean-Luc Godard natáčí La Chinoise s Anne Wiazemsky, ženou, kterou miluje a se kterou se později ožení. Jsou šťastní a zamilovaní, nicméně kritika filmu u Godarda vyvolává hluboké pochybnosti... To je film Obávaný, na který láká kino Metropol ve 20:00. Vstup je 130 korun.

Všechny akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři.

Hezký den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

KOSMAS

Katalog firem » Obchod » Knihkupectví

Krásná literatura, pro děti a mládež, audioknihy - mluvené slovo na cd, historie, naučná cestování, mapy, filozofie a náboženství, zdraví a životní styl, dítě a rodina, domov a zahrada, ...