Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Šídlo v DH, erotika na plátně i výlet do Norska

Tipy a názory

12.2.2018

Autor: Jan Procházka

Pěkné pondělí! A jaké bude? Zdá se, že kultura si dnes udělala prodloužený víkend, ale přesto jsme našli pár událostí, které vám mohou začátek týdne zpříjemnit.

Meteorologové hlásí, že nás dnes možná čeká sněžení a vzhledem k tomu, že teploty by zároveň neměly klesnout pod nulu, dovedete si určitě představit, co se tím krásným čerstvým sněhem zakrátko stane... Nic hezkého. Takže pojďme raději někam pod střechu. V kině Metropol si užijete sněhu z míst, kde hnědá rozježděná břečka jen tak nehrozí. A nejen sněhu. Cestovatel Patrik Dekan tam přiveze svou diashow na téma Norsko. "Přeneseme vás do této kouzelné země trolů po takzvané Zlaté cestě severu," slibuje cestovatel.
Povídat se bude i v Divadle hudby. Hostem talkshow Davida Hrbka bude tentokrát známý novinář Jindřich Šídlo. Řeč bude určitě o prezidentské volbě, ale také o stavu současné žurnalistiky. A vzhledem k osobitému humoru, kterým je Šídlo proslulý, určitě nehrozí nuda.
A nebo chcete úplně vypnout? Tak zkuste zajít do kina. V Premiere Cinemas dávají třeba žhavou novinku Padesát odstínů svobody. Erotická dobrodružství Dakoty Johnson a Jamie Dornana si můžete vychutnat ve dvojím provedení prostorového zvuku a klidně si ho dát třeba už jako zákusek po obědě.
Tak krásné pondělí!

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip