Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Zibura, Nesvadba i pohádky v angličtině

Tipy a názory

17.1.2018

Autor: Zuzana Doleželová

A jsme v polovině týdne! Venku se nám krásně ochladilo, lyžaři s nadšením přivítali čerstvě napadaný sníh. Pokud se nechystáte na svah a zůstáváte dnes ve městě, máme pro vás několik tipů, jak si středeční odpoledne i večer zpříjemnit.

v 15:00 startuje v kině Metropol program pro děti s názvem Michal je kvítko. Všechny malé účastníky čeká skvělá zábava, soutěže a děti se do představení i aktivně zapojí. Vstupenky pořídíte tady.

Divadlo na cucky láká od 17:00 na MUSIC AND STORY HOUR IN ENGLISH. Studenti angličtiny z Univerzity Palackého budou číst pohádky dětem, které mají alespoň základní znalost tohoto cizího jazyka. Vstupné je 50 korun a rezervaci můžete provést tady.

Skvělý program nabízí i Divadlo Tramtarie. Ale bohužel jen pro ty, kteří mají vstupenku. Představení Děkujeme, že zde kouříte od 19:00 je totiž vyprodané. Právě kouření cigaret a jejich dopad na zdraví je základním tematickým prostředím absurdní komedie, které vládne neotřelý, inteligentní, ale bezpochyby také provokativní humor, místy balancující na hranici soudobé společenské korektnosti.

A jeden skvělý tip na závěr dne (ovšem rovněž pokud máte doma lístky) - v 19:00 si v kině Metropol nenechte ujít cestovatelskou projekci Ladislava Zibury s názvem Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii. Pětadvacetiletý excentrický poutník se tentokrát vydává probádat Arménii, Gruzii a Náhorní Karabach. Očekává nenáročný výlet, situace se mu však brzy vymkne z nohou... Vstup je 160 korun a lístky pořídíte tady.

Hezký den všem!

Zuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Reklama

Beauty Essence - Studio LPG Body & Face

Katalog firem » Služby » Kosmetické a vizážistické salony

BEAUTY ESSENCE – STUDIO LPG BODY&FACE Zeštíhlování a tvarování postavy Nabízíme: Ošetření LPG ENDERMOLOGIE CELLU M6® Revoluční kombinace dvou patentovaných technologií LPG®, ...