Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: dobroty k obědu, hity v kině i víkendové tipy

Tipy a názory

11.1.2018

Autor: Jan Procházka

Počasí ne skoro, ale úplně podzimní. Taky vám to tak přijde? Ideální čas zalézt někam do tepla. Na dobrý oběd a nebo třeba do pohodlí sedačky v kině. Máme pro vás pár tipů, jak si ten dnešní den zpříjemnit.

Glazovaný vepřový bůček, jablečné pyré s ořechy, grenaille. Taky vám to zní skvěle? S vyhlídkou na tuhle dobrotu dopoledne uteče určitě rychleji. Můžete si ji dát v Jazz Tibet Clubu. A víte, co jsou to grenaille? Malinké opečené brambůrky! Na oběd si samozřejmě můžete vybrat z dalších stovek jídel olomouckých podniků, která najdete v našem Poledním menu.
Zachmuřený čtvrtek přímo láká k návštěvě kina. A dnes je z čeho vybírat. Premiere Cinemas v Šantovce dává hned několik hitů. Třeba poslední Star Wars, animovaného Ferdinanda či koncertní film o Motörhead. Metropol pak zve na Nejtemnější hodinu, životopisný film o Winstonu Churchillovi. A vyloženě oddechový se zdá být i snímek Zmenšování s Matte Damonem v hlavní roli. 
A ještě jedna zajímavá akce se dnes odehraje v RODYN Atelieru na Dolním náměstí. Tam budou kromě kožených produktů nabízet i designový industriální nábytek, obrazy a plastiky. Ateliér se rozrůstá o tvorbu jednoho ze zakladatelů - výtvarníka a designéra Pavla Šmída. A v 16 hodin se prostor slavnostně otevírá. Zní to dobře.

Tak si užijte čtvrtek a nezapomeňte, že v poledne vyjdou naše Tipy na víkend.

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Prodejna Olomouckých tvarůžků A. W. spol. s.r.o.

Katalog firem » Obchod

V podnikové prodejně A.W. Loštice představujeme celý sortiment Olomouckých tvarůžků, což v současné době činí více než 30 hmotnostních či tvarových variant, také ochucené kořením č...