Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Dyk s Vilhelmovou, kantorské zpěvy i bigbítová premiéra

Tipy a názory

19.10.2017

Autor: Jan Procházka

Máme tu čtvrtek. Dnes má svátek Michaela, takže pokud nějakou máte ve svém okolí, nezapomeňte jí poblahopřát. Ale i bez oslav bude dnešní den docela pestrý. Co se tedy v Olomouci chystá?

Tak třeba Divadlo na Šantovce. Tam dnes od devatenácti hodin hrají road movie Bláznivý Petříček o mladém muži a krásné teroristce, kteří utíkají před životem. Obsazení je hvězdné: Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová. Odpovídá tomu i skutečnost, že je beznadějně vyprodáno.
Další zajímavou akci nabídne Bounty Rock Café. Tam vystoupí v osm večer skupina Stew. Bude to premiérový koncert party muzikantů ošlehaných nejrůznějšími hudebními žánry, které spojuje srdeční vztah k solidnímu bigbítu a kteří se rozhodli okořenit olomouckou scénu trochou vlastní tvorby. To zní vážně dobře! Vstupné je 99 korun.
Trochu jiný hudební zážitek nabídne festival Dny židovské kultury. Ten láká od půl osmé večer na Kantorské zpěvy do Mozartea v Arcibiskupském muzeu. A vstup je volný.
A něco z jiného soudku a - omlouváme se - jen pro dámy. V Best Sportcentru se od šesti do devíti koná Ladies PARTY. Těšit se prý můžete na fashion show, líčení, vlasového stylistu, kosmetické poradkyně, žhavé flamenco a spoustu jiných zajímavých akcí. Vstupenky v předprodeji zamluvíte na telefonu 602 582 852 a stojí 190 korun. Na místě za ně dáte 250 korun.
Tak příjemný čtvrtek přejeme!

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip