Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na cucky zve na pestrou nabídku kurzů. Na své si přijdou malé děti, teenageři i dospělí

Kultura

17.1.2022

Autor: red

Pro zbytek zimního období a počátek jara připravilo olomoucké Divadlo na cucky doslova zahřívací, umělecko-vzdělávací kurzy. Realizovat se tu mohou jak děti v předškolním věku, tak studenti, třicátníci nebo senioři. Stačí si jen vybrat z nabídky a včas se zaregistrovat.

Foto: Divadlo na cucky

"Naše divadlo se od počátku profiluje jako otevřený prostor, a to nejen pro naše kulturní produkce, ale i pro seberealizaci Olomoučanů," uvedla ředitelka divadla Alžběta Kvapilová a doplnila: "Snažíme se být v tomto ohledu maximálně vstřícní a reagovat na poptávku zvenčí. Aktuálně tak nabízíme sedm programů vedených zkušenými odbornými lektory."

Již v pondělí 17. ledna se otevře dětské taneční studio s názvem Když tančí nejmenší, určené dětem ve věku 3–6 let. Probíhat bude pod vedením lektorky Martiny Brázdilové vždy v pondělí od 15 do 16 hodin a kurzovné za 10 lekcí činí 800 Kč. Odrostlejší děti (7–12 let) pak mohou navštěvovat Dramaťák 7+, kde jim Kamila Urbanová zajistí hereckou průpravu, a to rovněž v pondělí od 16.30 do 18 hodin. První setkání se uskuteční 24. ledna a deset lekcí vyjde rodiče na 1.700 Kč.

Asi nejvíce potěší Divadlo na cucky teenagery, kterým nabízí vedle aktuálně již probíhajícího mentoringového programu Máš nápad? také prostor pro vzájemné diskuze nad rozličnými tématy Teen Talks nebo seberozvojovou dílnu Teen on the Scene. První zmíněný cyklus bude zahájen 15. února pod vedením Kamily Urbanové a účastnický poplatek 1 700 Kč pokrývá 10 společných úterních setkání. Dále zmíněná seberozvojová dílna s Dominikou Bartošovou se uskuteční ve čtyřech sobotních blocích od 5. března do 23. dubna a účast je zpoplatněna částkou 1 200 Kč.

Paletu nabízených kurzů doplňuje dílna Seber se(be)® pro zájemce do 30 let, rozvržená do čtyř bloků mezi 11. březen a 22. duben. O rozvinutí osobního potenciálu zájemců se postará lektorská dvojice Petra Ševců, Kateřina Fojtíková. Kurzovné je 1 200 Kč.

Dlouhodobě se těší oblibě také Kurz SENior, jehož kapacita je aktuálně zcela naplněna. Více informací o jednotlivých kurzech najdete zde →