Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce zahájí sezónu s Jiřím Langmajerem a Pavlem Liškou. Nebude chybět ani vinná degustace

Kultura

15.9.2020

Autor: red

Divadlo na Šantovce chystá již na tuto neděli olomouckou premiéru inscenace Housle se třemi znamenitými herci. Představením divadlo oficiálně zahájí novou sezónu a těšit se tak můžete i na doprovodný program.

Inscenaci Housle můžete vidět už v neděli 20. září.

Foto: Divadlo Ungelt

"Divadlo Ungelt je v našem Divadle na Šantovce častým hostem. Komorní atmosféra a blízkost herců si je v našich sálech velmi podobná. Díky tomu dochází k intenzivním divadelním zážitkům a energie, která prochází celým sálem žádného diváka nenechá chladným. O to spíše, když se jedná o tak silné lidské příběhy se značnou dávkou lehkosti a humoru, jak tomu často bývá právě u Divadla Ungelt," uvádí dramaturgyně Divadla na Šantovce Zuzana Česáková. 

V neděli 20. září se v Divadle na Šantovce mohou diváci těšit na olomouckou premiéru inscenace Housle se třemi znamenitými herci – Jiřím Langmajerem, Pavlem Liškou a principálem a majitelem Divadla Ungelt Milanem Heinem. Jde o komediální drama z newyorských ulic o dvou bratrech a jejich rodinném příteli, kde naděje na lepší život odhalí pohnutou rodinnou minulost i sílu charakterů. Vstupenky na představení si můžete zajistit v pokladně Divadla na Šantovce, nebo online.

"Jelikož se jedná o výjimečné představení, rozhodli jsme se, že tím zahájíme novou sezónu 2020/2021. Proto se můžete těšit i na doprovodný program, u kterého podpoříme americkou atmosféru samotného představení – budeme degustovat americká vína," doplnila Česáková s tím, že představení začíná v 19 hodin, samotné degustace budou probíhat od 18 hodin.