Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 18.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dejte si punč od Olomouc.cz! Na stánku Dobrého místa pro život prodáváme 14. prosince společně se Sigmou

Zprávy z regionu

2.12.2023 aktualizováno 12.12.2023 14:24

Autor: roc

Punč je v tomto předvánočním čase jedním ze symbolů Olomouce. Může nejen zahřát a rozproudit krev i náladu, ale také pomáhat. Pokud zajdete ke stánku Dobrého místa pro život, máte jistotu, že peníze za váš kelímek poputují potřebným. Ve čtvrtek 14. prosince u něj najdete v rolích prodejců nás z Olomouc.cz. Prodávat budeme od 10 do 16 hodin, poté nás vystřídají fotbalisté Sigmy a Lukáš Uchytil z reklamního studia ANT Media.

Pomáhat je potřeba. A v předvánočním čase je pro to ta pravá příležitost. "Dobré místo pro život dělá tuhle pěknou akci už řadu let a my jsme moc rádi, že můžeme být součástí a na jeden den se chopit role prodejců punče. Doufáme, že dorazí mnoho našich přátel a čtenářů. Výtěžek z celého dne putuje na konto Dětského centra Ostrůvek, konkrétně na středisko pečovatelské služby," prozradil šéfredaktor portálu Olomouc.cz Jan Procházka.

Stánek Dobrého místa pro život najdete v letošním roce Horním náměstí naproti ČSOB. Už od dopoledních 10 hodin se na stánku můžete potkat s redaktory Lenkou Šťastnou a Janem Procházkou, které po poledni vystřídá  obchodní manažer Radim Pavlík s kolegyní Lenkou Lukešovou. A po 14. hodině se v roli prodejců objeví ředitel portálu Olomouc.cz David Kopřiva společně s obchodní manažerkou Ditou Doležalovou. Zhruba po 16. hodině náš tým vystřídají fotbalisté Sigmy Olomouc, kteří budou prodávat společně s Lukášem Uchytilem ze spřáteleného reklamního studia ANT media. A pokud vás zajímá, na které fotbalisty se můžete těšit, tak si poznačte, že od 16:30 do 17:30 bude prodávat Lukáš Juliš a Jan Fortelný, následně je vystřídá Jiří Saňák a Václav Jílek, poté přijde na řadu dvojice Martin Pospíšil a Filip Novák, dále Lukáš Vraštil a Denis Kramář a celý den uzavře od 20:30 do 21:30 Ola Dele a Tadeáš Stoppen. Každá dvojice přitom bude na stánku celou hodinu.

Udělejte krásný předvánoční skutek a zastavte se za námi na punč. Kromě teplého nápoje vás bude hřát i dobrý pocit, že jste pomohli těm, kteří to potřebují! ;)