Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 4.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dárkem z Divadla na cucky potěšíte a současně podpoříte nezávislou scénu

Kultura

20.12.2022

roc

Ještě ve středu bude Divadlo na cucky vyřizovat objednávky zájemců ze svého eshopu. K dostání jsou tu originální designové kousky nejen do šatníku, ale také například dárkové poukazy. I nadále pak poběží předprodej vstupenek – tyto dárky si mohou diváci vytisknout doma.

"Letos jsme na přání vedle ručně šitých triček zařadili i šaty. Jedná se o pomalou módu, zpracovanou z bambusového materiálu, který nám dodává moravská pletárna Moraviatex. Látka má mimořádné vlastnosti a majitelé těchto kousků oblečení si ji nemohou vynachválit," uvedl mluvčí Divadla na cucky Zdeněk Vévoda. Upozornil, že v eshopu má divadlo mnohdy limitované edice produktů o počtu několika kusů. "Týká se to nejen šatů, ale třeba ledvinek, které vznikají upcyklací z našich bannerů," dodal. Vyšší cena podle jeho slov odpovídá nákladům na materiál a výrobu a pro divadlo znamená spíše symbolický příjem. Zajímavou alternativou k hmotným dárkům jsou samozřejmě kulturní zážitky. V divadelním eshopu pořídíte poukazy, které opravňují držitele s doprovodem k volnému vstupu na jakékoliv představení z repertoáru Divadla na cucky.

Pokud se ohlížíte po skutečně mimořádném zážitku, pak vás jistě potěší, že divadlo již v prosinci spustilo předprodej na exkluzivní vystoupení Cirku La Putyka a Losers Cirque Company v olomouckém Letním kině. La Putyka vystoupí 9. a 10. června s projektem BOOM vol. 2, Losers Cirque Company pak 11. června představí svůj strhující akrobatický muzikál Nebesa. Vstupenky zakoupíte online nebo v síti Ticketportal.

Více o představeních přehlídky Cirkuzkus 2023 →

Vedle zážitků jednorázových můžete darovat zážitky opakované, dlouhodobé. Divadlo na cucky spouští už tradičně na podzim a na jaře své umělecko-vzdělávací kurzy. Přihlásit můžete děti ve věku 4–6 let do kurzu Malí tanečníci, odrostlejší ratolesti do Dramaťáku 7+, pro dospělé je tu pohybový kurz nebo seberozvojová dílna a babičky či dědečky jistě potěší, když je pošlete vyřádit se mezi vrstevníky do kurzu SENior.

Přehled kurzů →

"Nezapomeňte dárky pořídit včas – kromě vstupenek a kurzů, kde si vše nezbytné vytisknete doma, platí, že poslední předvánoční objednávky přijímáme ve středu 21. prosince a předáváme ve čtvrtek v Divadle na cucky," uzavřel Vévoda.