Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Další výhra pro HC Olomouc, Kometa padla na Hané

Sport

13.8.2020

Autor: Petr Pelíšek

Ve čtvrtém utkání letního Generali Česká Cupu zaznamenali hokejisté HC Olomouc druhou výhru. Stejně jako v úterý v Brně si Hanáci dokázali poradit s Kometou i doma. Znovu rozhodli v první třetině a znovu z toho bylo v podstatě pohodové vítězství.

"My jsme hráli s chutí. Byl tam vidět hlad, potom jsme přidali kvalitní střelbu. Po dvou třetinách jsme byli spokojení, ta třetí byla z naší strany lehce bojácná. Neřekl bych nepovedená, ale už jsme nehráli to, co předtím. Samozřejmě je důležité, že jsme si dokázali, že když chceme, tak to jde. I v té třetí třetině jsme si vytvářeli šance. Celkově ten výkon hodnotíme velice dobře," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták. "Pořád je to začátek, pořád se něco zkouší. I když je to v rámci nějakého cupu, je to pořád příprava. Jsme rádi, že se můžeme rozehrávat a potkávat se s kvalitním soupeřem. Samozřejmě, když dáváte góly, dostáváte soupeře pod tlak. Nám se to podařilo, uvidíme, jak to půjde u ostatních soupeřů," podotkl.

HC Olomouc – HC Kometa Brno 5:2 (2:0, 3:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 11. Kucsera (Dujsík, Navrátil), 15. Kolouch (Kucsera), 21. Knotek (Ostřížek), 23. Navrátil, 26. Gřeš – 22. Střondala (Horký), 49. Mueller (Zatovič). Rozhodčí: Dědek, Kika – Gebauer a Rožánek. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Diváci: 950.
HC Olomouc: Lukáš – Hlaváč, Dujsík, Ondrušek, Škůrek, Rutar, Černý, Valenta – Ostřížek, Knotek, Bambula – Burian, Kolouch, Kucsera – Klimek, Nahodil, Káňa – Gřeš, Mácha, Navrátil. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.
HC Kometa Brno: Vejmelka (26. Klimeš) – Pyrochta, Freibergs, Mikyska, Němec, Bartejs, Zábranský, Gulaši – Zaťovič, Holík, Mueller – Vincour, Rákos, Schneider – Horky, Střondala, Šoustal – Kunc, Kusko, Kratochvíl. Trenéři: Pokorný, Bělohlav a Horáček.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip