Reklama

Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund, venku je 15.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Další posilou SK Sigma je Antonín Růsek

Sport

17.6.2021

Druhého nového hráče pro novou sezonu představila na svém webu Sigma Olomouc. Z Brna přestupuje do hanácké metropole útočník Antonín Růsek (1999. Na Andrově stadionu podepsal smlouvu na 4 roky.

„Již před časem jsme několikrát deklarovali, že potřebujeme zkvalitnit útočnou fázi. Proto jsme rádi, že se nám do Sigmy podařilo přivést hned dva útočníky. Jeden z nich je zkušený, druhý mladší, ale a každý je typologicky jiný. Jednání o přestupu Tondy Růska nebyla jednoduchá a my si velmi vážíme toho, že se nakonec rozhodl pro Olomouc. Za celý klub přejeme Tondovi, aby se mu u nás líbilo a aby tady mohl dále fotbalově růst,“ řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář pro klubový web.

„O budoucnosti Tondy Růska jsme v úzké spolupráci se sportovním vedením Brna jednali ihned po skončení ligového ročníku, zájem o hráče byl hned z několika klubů. Finální rozhodnutí bylo na hráči, který si zvolil olomouckou nabídku. Je pro nás zásadní, že Olomouc v čele s trenérem Jílkem o Tondu velmi stála. Pro Hanáky byl jeho příchod letní přestupovou prioritou, Tonda dostane prostor potvrdit své fotbalové kvality. Má v sobě obrovský fotbalový potenciál a zároveň velkou chuť do nové výzvy,“ uvedl k příchodu útočníka na Hanou Viktor Kolář, šéf fotbalové sekce agentury Sport Invest na webu olomouckého klubu.

Antonín Růsek působil ve Zbrojovce Brno od žákovských kategorií. Jeho profesionální kariéra je, vyjma půlročního hostování ve Znojmě v roce 2017, spjata s brněnským klubem. Dvaadvacetiletý útočník má na kontě celkem 43 prvoligových startů, ve kterých zaznamenal 8 branek. „Na novou výzvu v Sigmě se těším. Není tajemstvím, že jsem měl dvě konkrétní nabídky. Už ze začátku jednání jsem měl pocit, že Sigma bude pro mě to pravé. Zvážil jsem pečlivě veškeré aspekty a jsem moc rád, že jsem svou budoucnost spojil právě se Sigmou Olomouc,“ řekl Antonín Růsek, který zároveň prozradil, co dále hrálo roli v jeho rozhodování. Tondu totiž pojí přátelství s legendou Sigmy Michalem Ordošem. Jelikož oba pochází z Troskotovic, často se jezdil dívat na domácí zápasy Sigmy. „Určitě to také hrálo roli. Na Andrově stadionu jsem strávil hodně času. Sigmu znám velmi dobře,“ poznamenal. (red)

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941