Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Cuban Cocktail Bar OSA slaví 20 let. Nenechte si ujít žhavou party na pevnůstce!

Zprávy z regionu

14.8.2019

Autor: red

Je to již 20 let, kdy v olomouckém podzemí v Mahlerově ulici v bezprostřední blízkosti Sarkanderovy kaple vzniklo jedno z nejvyhledávanějších míst zábavy ve městě. Jedná se o kubánský Cocktail Bar OSA, který nabízí nespočet míchaných nápojů a koktejlů dle tradičních receptur z celého světa. A tento bar bude své kulaté výročí slavit 31. srpna na Korunní pevnůstce. A bude to velké!

Událost na Facebooku

OSA nepochybně přispěla k rozvoji barové kultury v Olomouci. Nápojový lístek tohoto koktejlového svatostánku obsahuje bezmála 250 koktejlů. "Cocktail Bar OSA je jedním z mála podniků v Olomouci, který vydržel takto dlouhou dobu bez změny majitele, a to je potřeba velkolepě oslavit," prozradil s úsměvem majitel a provozovatel Tomáš Duda. A tak v sobotu 31. srpna od 16:00 zažije Olomouc tu největší kubánskou party široko daleko. Celým večerem na Korunní pevnůstce bude hosty doprovázet originální kubánská kapela Dos Cubanas a DJ. Připraveno je 7 barů, foodtruck a spousta občerstvení, tematický fotokoutek a možnost výuky tanců.

V ceně vstupného 100 Kč je zahrnut welcome drink. "Lepší rozloučení s letošním horkým létem si milovníci míchaných nápojů ani nemohou představit a já pevně věřím, že toto jubileum oslavíme v co nejhojnějším počtu," dodal Tomáš Duda. 

Foto: Cuban Cocktail Bar OSA