Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Cirk La Putyka, Losers Cirque Company i Bratři v tricku. Divadlo na cucky chystá na léto pestrý program

Kultura

12.5.2021

red

Olomoucké Divadlo na cucky připravuje na týden od 12. do 19. července mimořádně bohatou nabídku novocirkusových představení, workshopů a doprovodného programu pod širým nebem. Akce s názvem Cirkuskus proběhne v areálu Letního kina v Olomouci.

"Po loňském úspěchu se souborem Cirk La Putyka, který jsme uvedli v Letním kině hned dvakrát, jsme se rozhodli zpestřit Olomoučanům prázdniny i letos," uvedla ředitelka Divadla na cucky Alžběta Kvapilová. "Program jsme rozšířili na celý týden a vybrali nejen strhující show předních českých ansámblů, zajistili jsme také řadu workshopů, a to především pro děti. Tyto dílny nabízíme zcela zdarma," upozornila Kvapilová.

Diváci budou moci žasnout nad akrobatickými kousky, světelnými efekty, záplavou barev a smrští energie v podání Cirku La Putyka (uvede představení Kaleidoscope a novinku Kabaret Dynamit), Losers Cirque Company (představení Kolaps a rovněž úplná novinka v repertoáru s názvem Konkurz) a Bratrů v tricku.

Bratři v tricku

Bratři v tricku

Losers Cirque Company (Kolaps)

Cirk La Putyka (Kabaret Dynamit)

Posledně zmíněný soubor uzavře týdenní program pohybovou humoreskou Plovárna, která se jako jediná uskuteční mimo areál Letního kina, a to přímo na Dolním náměstí a s volným vstupem. Ceny vstupného jsou na ostatní představení 390 a 290 Kč, permanentku na ně nabízí Divadlo na cucky v omezeném počtu za 1 390 a 990 Kč.

Více informací o akci najdete na webu divadla, kde rovněž probíhá předprodej vstupenek i rezervace workshopů.