Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chytil přestupuje do Slavie

Sport

29.5.2023

Autor: Petr Pelíšek

Útočník Mojmír Chytil přestupuje z SK Sigma Olomouc do pražské Slavie. Hanácký klub dohodu o podmínkách transferu oznámil na svém webu. Konkrétní podmínky přestupu kluby po dohodě nebudou zveřejňovat.

„Jednání okolo Mojmíra Chytila byla dlouhá a namáhavá. Jsem rád, že se nám jej nakonec podařilo udržet i pro jarní část ligy a Mojmír nám pomohl k postupu do skupiny o titul. Zároveň se podařilo dosáhnout pro klub příznivých finančních podmínek, včetně procent z případného dalšího přestupu,“ řekl sportovní manažer SK Sigma Ladislav Minář. „Mojmír pro Sigmu odvedl cenné služby, zároveň toužil udělat ve své kariéře další krok. V tom jsme mu nechtěli bránit. Do dalších let mu přejeme hodně štěstí,“ podotkl Minář.

„Nadešel čas se rozloučit. Bylo to pro mě těžké rozhodnutí, ale přišla chvíle, kdy je třeba posunout se v kariéře dál. Děkuju všem fanouškům, kteří mě od mého prvního startu za Sigmu podporovali. Děkuji i všem funkcionářům, trenérům v mládeži a všem v klubu, kteří mě vedli od deseti let až doteď. Všem jsem moc vděčný, že ze mě udělali fotbalistu, jakým jsem teď,“ řekl Mojmír Chytil.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

ROCKFOIL ARTWORK CO., LTD. o.z.

Katalog firem » Služby » Stavebnictví

ROCKFOIL ARTWORK CO., LTD. o.z. - distribuce pravých přírodních kamenných dýh a folií ( monolitických kamenných velkoplošných obkladových plátů ) z proměněných hornin - obchodní za...