Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Cage Fight Olomouc VI: galavečer bojových sportů nabídl skvělou podívanou i bouřlivou atmosféru

Sport

17.9.2018

Autor: Zuzana Doleželová

V Clarion Congres Hotelu se v neděli večer konal už šestý ročník zápasů v oktagonu. Bojovníky vedle skvělých fightů čekala opravdu bouřlivá atmosféra. A bylo se na co dívat...

Foto: Jan Procházka

Na programu bylo celkem deset zápasů, z nichž devět bylo pod pravidly MMA a jeden K1. Organizátor Michal Prstek z pořádajícího Smash Gym Olomouc sliboval parádní podívanou a jeho slova se potvrdila. Diváky po celý večer čekaly velmi atraktivní souboje těch nejlepších českých zápasníků, z domácích borců fanoušky potěšili Jan Meixner a Pavel Hennrich, který v posledním zápase proti Milanu Kratochvílovi předvedl fantastický výkon a rozhodčí mu po poradě přiřkli vítězství.

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

"Celý večer hodnotím velmi pozitivně, a to jako organizátor i trenér. Spokojení byli hosté, partneři, ale především závodníci," uvedl Michal Prstek, který si pochvaloval hojnou účast a skvělou atmosféru.

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

"Honza Meixner zvítězil na body. Byl to vynikající technický zápas, ve kterém měl jasnou převahu," popsal fight, do něhož nastoupil domácí borec proti Janu Koubkovi, Michal Prstek.

"I hlavní zápas večera, kde bojoval Pavel Hennrich proti Milanu Kratochvílovi v K1, jsme vyhráli na body. První dvě kola si Pavel zkušeně hlídal, diktoval tempo, slovenskému soupeři tak nezbývalo nic jiného, než jít do třetího kola naplno. Zápas byl velmi dynamický, což diváci oceňovali. Atmosféra byla skvělá, zápas dramatický. Pavel ale prokázal svoji zkušenost a zvítězil. Byl to super zážitek," řekl Michal Prstek, který na poslední zápas vyměnil roli organizátora za roli trenéra.

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

Foto: Jan Procházka

"Myslím, že za sebou máme velmi vydařenou akci a já už se těším na další ročník," uvedl závěrem Prstek.