Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Business ples roztančil kongresový areál NH Hotelu

Kultura

28.1.2020

Autor: red

Už třetí ročník Business plesu proběhl v pátek 24. ledna a soudě podle bohaté návštěvnosti a pozitivních ohlasů se akce pořádaná Okresní hospodářskou komorou, digitální agenturou ESMEDIA Interactive a eventovou agenturou Evenpro velmi vydařila...

Foto: Jan Andreáš

Business ples, jako ambiciózní společenská akce s přesahem do byznysové a startupové sféry, zaujímá na mapě kulturních událostí Olomouce poměrně specifické místo, a to nejen velkou přítomností institucionálních, showbyznysových a dalších významných hostů z celé ČR, ale i svým black tie konceptem, který dává akci nezaměnitelný lesk a styl.

Moderátorem letošního společenského večera byl Libor Bouček a o zábavu se postarali Miro Žbirka, Jitka Boho a Eva Decastelo, která i letos vyzpovídala významné návštěvníky plesu před kamerou plesové TV. K tanci zahrál v hlavním sále velký plesový soubor New Street Band, kterému v prostorách restaurace Sal de Mar sekundovalo dámské trio Electrophonix. Tamtéž pak úspěšnou akci uzavíral DJ Zbyněk Stružka.

Foto: Jan Andreáš

Dalším unikátem akce je i nezávislost na veřejných financích a to především díky velké podpoře komerčních partnerů, zejména spediční frimy EGT Express, projektu Envelopa Office Center developerské skupiny REDSTONE Real Estate, interiérového studia PEARL-DESIGN či dodavatele vozů BMW a MINI, brněnského RENOCARu. Ples úspěšně využívá i synergií s místními mediálními a reklamními partnery typu Algraf - reklamní výroba, outdoorovou agenturou A.R.T. 247, portálem Olomouc.cz, webem OL4you, Hanáckým Večerníkem, časopisem Reflex, serverem Extra.cz a řadou dalších.

Součástí Business plesu byl i letos Startup klub, pořádaný digitální agenturou ESMEDIA Interactive, který už tradičně mimo několika zajímavých vystoupení startupových mentorů a investorů uspořádal i soutěž pro nadějné mladé projekty Best elevator pitch. V té změřili své síly čtyři finalisté vzešlí z podzimního castingu při UP Business Campu na půdě Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého. Na vítězných prknech Business plesu pak dostal příležitost představit svůj projekt globální Worldee.com, který si s druhým projektem Boxee rozdělil ceny v celkové hodnotě přes 150 000 korun.