Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Bounty Rock Cafe Open Air slaví deset let! Těšte se na zpěváka Genesis Raye Wilsona nebo Michala Pavlíčka s hosty

Kultura

2.9.2020

red

Ray Wilson, se kterým na pozici zpěváka vyprodali Genesis před nedávnem pražskou O2 arénu, bude hlavní hvězdou jubilejního desátého ročníku tradičního festivalu Bounty Rock Cafe Open Air v Olomouci. Na Korunní pevnůstku zamíří 12. září také Michal Pavlíček s hosty a skupiny Hudba Praha, November 2nd, Mr. Punch a Personal Signet.

"Výročí chceme oslavit důstojně, proto jsem velmi rád, že i přes epidemii koronaviru se nám podařilo poskládat line up ze špičkových domácích i zahraničních muzikantů," říká za organizátory Dušan Neumann. Ten se těší zejména na nástupce Phila Collinse na místě zpěváka Genesis, který s šestičlenným bandem "Genesis Classic Ray Wilson" zazpívá největší hity jedné z nejslavnějších rockových kapel světa.

Diváci se mohou těšit také na show Michala Pavlíčka s Kamilem Střihavkou či Vlastou Redlem, stále svěží a nekompromisní Hudbu Praha nebo evropskou poctu kapele Marillion se zpěvákem Fishem – skupinu Mr. Punch. Regionální scénu zastoupí hranická formace November 2nd, jejichž nedávno vydané album považují kritici za jedno z nejlepších od vzniku kapely na počátku 90. let. Pětici bandů doplní v line upu zajímavá olomoucká prog metalová skupina Personal Signet.

Korunní pevnůstka je tradiční baštou pro rockové koncerty v Olomouci. Agentura BRC Promotion sem za desetiletí přivezla řadu špičkových hudebníků a kapel. "Hráli tady Beth Hart, Jethro Tull, Uriah Heep, Papa Roach, Billy Talent, Riverside a řada dalších zvučných jmen z Česka i zahraničí," dodává za agenturu Pavel Vysloužil. Organizátoři jsou připraveni na všechna hygienická a bezpečnostní opatření vyplývající z legislativy.

Vstupenky jsou v předprodeji za 699 Kč na stránkách brcopenair.cz, v Informačním centru v podloubí radnice či v Bounty Rock Cafe na třídě Kosmonautů. Na místě přijde vstupenka na 799 korun.