Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Blues okořeněné dávkou rocku a argentinské energie. Do Bounty přijede Demian Band

Kultura

3.4.2019

Autor: Zuzana Doleželová

Už 9. dubna přiveze do Bounty Rock Cafe skvělou show argentinský zpěvák a kytarista Demian Dominguez. Olomoucký koncert bude jednou ze tří českých zastávek v rámci turné Souvenirs From Hell.

Demian Dominguez se narodil v roce 1979 v argentinském Buenos Aires. Hudbě se věnuje od svých dvanácti let a nadšené recenze sklízel už coby teenager. V prvních letech profesionální kariéry slavil úspěchy především na jihoamerickém kontinentu. Sdílel pódium s J. Vaughanem, Roy Rogersem, Los Lobos, E. Sardinasem, J. Vargasem a mnoha dalšími. Žije na Kanárských ostrovech.

Vloni odehrál po celé Evropě na 200 koncertů propagujících kolekci nahrávek Come To Get It z roku 2017. Nyní se vydal na turné k albu Souvenirs From Hell. Kromě původních skladeb se posluchači mohou těšit na tři coververze. Vedle Demiana Domingueze se představí Edgar García na basu a Beto García na bicí.

Někteří tvrdí, že Dominguezova produkce patří k tomu nejlepšímu, co lze na klubových pódiích spatřit. Ti, co viděli předcházející české zastávky Demian Bandu, už ví, o čem je řeč. I tentokrát nás čeká strhující výkon i nějaký ten taneček...

Vstupenky na koncert Demian Bandu, který se koná 9. dubna od 20:00 v Bounty Rock Cafe, stojí 399 Kč a seženete je ZDE.