Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Baťa z centra nezmizel! V pondělí otevírá novou pobočku v Galerii Moritz

Zprávy z regionu

6.3.2021

Autor: red

Koncem ledna se po téměř devadesáti letech odstěhovala z centra Olomouce firma Baťa, která sídlila v Riegrově ulici. Jediným místem v Olomouci, kde si lidé mohli nakoupit obuv od této značky, tak zůstala pouze Galerie Šantovka. Začátkem března je však všechno jinak, protože už v pondělí otevře firma novou pobočku i s kavárnou a čtecím koutkem v Galerii Moritz.

Foto: Jan Procházka

Prodejnu Baťa tak lidé od 8. března najdou opět v centru města. Vzhledem k aktuální situaci a protiepidemickým opatřením bude prodejna zatím fungovat pouze jako výdejní místo pro objednávky zákazníků z eshopu či prostřednictvím telefonu přímo před prodejnou. Služby Klikni a vyzvedni nebo Zavolej a vyzvedni Baťa nabízí oproti své konkurenci napříč celou republikou. Bude zde možné si také flexibilně vyměnit nepadnoucí obuv. 

Baťa v Galerii Moritz bude jedinečný svým konceptem. "Součástí prodejního prostoru bude kavárna s čtecím koutkem. Interiér kavárny bude připomínat bohatou historii společnosti Baťa a bude zde možné si mimo jiné koupit originální dárkové předměty s odkazy na historii firmy, např. plecháčky, keramické termo hrnky, knihy nebo plakáty. Vzhledem k situaci si kávu zatím bude možno koupit pouze s sebou," uvádí k otevření nové prodejny Galerie Moritz na svém webu.

"Rozhodli jsem se otevřít zatím alespoň v omezeném rozsahu. Víme, že nákup obuvi jenom prostřednictvím e-shopu není jednoduchý, a tak hledáme cesty, jak zákazníkům vycházet maximálně vstříc v mezích vládou stanovených pravidel. Olomoucká prodejna je jedna z několika prodejen, které chceme v tomto roce otevřít. Navzdory složité době věříme, že brzy ve všech našich prodejnách budeme moct opět poskytovat plnohodnotný servis, na který jsou naši zákazníci zvyklí," komentuje otevření prodejny Tomáš Novotný, provozní ředitel společnosti Baťa.