Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

BLACKOUT FESTIVAL: hudební party, na které nemůžete chybět...

Kultura

14.8.2019

Autor: red

Už v sobotu 17. srpna hostí Fort Křelov unikátní hudební party - BLACKOUT FESTIVAL. Těšit se můžete nejen na pořádnou porci muziky, ale také na skvělou zábavu, bazén i pěnu.

blackout video

Blackout Festival 2019 ????17. 8. Hudební párty festival a na hodně unikátním místě! ???? Tohle je jiný... play?it! Chceš se bavit, že? >>> Vstupenky v prodeji - black i VIP.

Zveřejnil(a) Blackout Festival CZ dne Neděle 7. července 2019

PROGRAM
Na co se můžete těšit? 3 stages, nebude chybět ani světelná show a pyro efekty, bary po celém areálu, pivní stany, vinárna, dát si můžete i prosecco, kávu nebo vodní dýmku. Připraveno bude bohaté občerstvení. V atrii bude bazén a party pěna. Na hlavním EDM open air podiu zahrají Leoš Mareš s jeho DJ show, Brave B, DJ Burysax společně s live performance saxofonisty Deesaxx a electric violin Janou Věněčkovou, DJ Sabina. Další dvě stages (Latino + Hip Hop / RnB) budou umístěny ve vnitřních prostorách budovy. V rytmu Latino bude hrát DJ Vladimir Wolf.

VIP
VIP zóna s jedinečným výhledem na hlavní stage a Olomouc zahrnuje neomezenou konzumaci vybraných alko i nealko nápojů, také vodní dýmku, vstup do vířivky i expresní odbavení při vstupu.

PARKOVÁNÍ
Pokud přijedete do areálu autem nebo na motorce, můžete za 50 korun zaparkovat hned vedle fortu.

DRESS CODE
Pořadatelé vyzývají: "Dodržujte dress code. Takže na sebe si vezměte cokoliv v černé a bílé barvě." :) 

Více informací o akci včetně možnosti nákupu vstupenek se dozvíte zde →