Reklama

Středa 8. května 2024, dnes je Den vítězství, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

BK REDSTONE na rozehrávce posílí Djukanovič

Sport

2.12.2021

Třicetiletý Černohorec Milutin Djukanovič je novou posilou BK REDSTONE Olomoucko. Zkušený rozehrávač si podruhé v kariéře zahraje nejvyšší českou soutěž. V sezoně 2013/2014 působil v Opavě, které pomohl k bronzové medaili. Rodák z Cetinje měří 191 centimetrů a váží 85 kilogramů.

„Chtěli jsme hotového hráče, který může týmu okamžitě pomoci a na klíčovém postu rozehrávače se podělit o minuty s Lukášem Feštrem.v posledních zápasech prakticky neslezl z palubovky, což se nedá dlouhodobě vydržet. Milutin by nám měl pomoci. Může navíc nastupovat i na křídle a to nám dává další možnosti při skládání základní sestavy i další rotace,“ přibližuje nového hráče BK REDSTONE sportovní manažer Michal Pekárek.

Kromě české ligy si Djukanovič zahrál také černohorskou a bosenskou ligu, druhou adriatickou ligu a rok strávil také v tureckém Turk Telekom, kde naskočil do zápasů Eurocupu. Poslední tři sezony strávil v KK Lovcen Cetinje.

„Umí uvolnit své spoluhráče, navíc je nebezpečný při střelbě z dálky a to potřebujeme. Dobře čte hru, pokud má volnou cestu, najede si pod koš. Ve třiceti letech je to komplexní hráč, věříme, že do našeho týmu rychle zapadne,“ doufá generální manažer Olomoucka Libor Špunda. (red)

Reklama

Zdravotnické potřeby U Trojice

Katalog firem » Zdravotnictví » Zdravotnické potřeby, materiál

Nabízíme: Pomůcky: - ortopedické - protetické - rehabilitační - kompenzační - obuv Berkemann, Peon, Santé - domácí obuv Dr.Luigi - ortopedické vložky Vanimar, Pedag - or...