Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tipy na vánoční dárky: udělejte radost šperkem, sexy prádlem nebo gurmánským balíčkem

Tipy a názory

11.12.2018

Zuzana Doleželová

Vánoce jsou za rohem! Ač nám výzdoba v nákupních centrech připomíná tyto svátky už asi dva měsíce, teprve teď cítíme, že se skutečně blíží. Doma se konají velké úklidy, pečeme cukroví, sháníme stromek... A dárky. Také ještě nemáte nakoupeno? Ač si každý rok říkáme, že příště už určitě vybereme dárky s předstihem, zase to letos neklaplo. Podívali jsme se na to, co by mohlo udělat radost mužům i ženám, a máme pro vás pár nápadů...

Čím potěšit ženu?

S dárky pro ženy je to velmi snadné. Alespoň si to tedy my ženy myslíme. Ať sáhnete po novém parfému, po šperku, po kabelce, hezkém spodním prádle, po nové kuchařce (tohle je dárek i tak trochu pro vás, pánové), nebo třeba po žehličce či vychytávce do kuchyně, nemůžete šlápnout vedle. Jen nezapomínejte na jednu věc - když nám hodláte darovat praktickou věc, vždycky by ji mělo vyvážit ještě něco pro radost. Něco, v čem se vám budeme líbit... To je jen taková malá rada. :)

Pokud víte, že vaše partnerka, dcera nebo jakákoliv žena ve vaší rodině miluje hodinky, doporučujeme obrátit se na firmu Žilka Hodinky. V jejich showroomu vyberete hodinky všech možných stylů od levnějších až po opravdu luxusní kousky. A velké množství krásných hodinek najdete i na e-shopu. Navíc tu nabízejí super službu - hodinky za příplatek 150 Kč dárkově zabalí a na přání zašlou přímo obdarovanému a vy se tak nemusíte o nic starat. Více zde.

Žilka Hodinky

Intimmo

Foto: Jan Procházka

Rozhodně neuděláte chybu, když zavítáte do prodejny spodního prádla. Tedy pokud znáte správnou velikost. A už vůbec nic nezkazíte měkoučkým županem nebo sexy noční košilkou. Hezké kousky mají například v Intimmu.

Máte doma ženu, která ráda dbá o svůj zevnějšek? Touží vaše partnerka po kvalitní kosmetice? Pak zavítejte do NEO Beauty clinic. Mají tu balíčky luxusní švýcarské značky Teoxane. Můžete si vybrat ze dvou verzí - na oční okolí, nebo pro omlazení a rozjasnění pleti. Navíc vám tu velmi ochotně odpoví na jakékoliv dotazy a poradí vám.

Dobrou volbou je i parfém. V Incantu seženete kvalitní a přitom levné voňavky. Personálu můžete sdělit vaše přání a ochotně vám tu pomohou s výběrem vhodné vůně. Parfémy jsou nedílnou součástí našeho života a dotváří naši image k dokonalosti (pro nás, ale především jsme rády "dokonalé" pro vás). A právě na to sází tento okouzlující butik s vůněmi...

HELVETIA boutique

Incanto

Foto: Jan Procházka

A chybět nemohou pochopitelně ani šperky. V HELVETIA boutique mají kromě krásných hodinek také módní náramky, náušnice či řetízky. Velmi oblíbené jsou značky Calvin Klein a Guess. To je sázka na jistotu.

Pomocníky v kuchyni ocení každá žena. Pokud si navíc potrpí na kvalitu a domácí suroviny, jistě ji potěší nejrůznější vychytávky - kromě robotů strojky na domácí těstoviny, boxy na výrobu müsli tyčinek, pomůcky na pečení dortů nebo třeba šunkovar či forma na knedlíky. To všechno a ještě mnohem víc najdete v Tescomě.

Čím potěšit muže

Vybrat dárek pro muže je někdy pořádný oříšek. Každý chlap je totiž originál, a tak je třeba k němu přistupovat. Někdo má rád klasické dárky - košile, trika, ponožky, trendy svetry, jiný dává přednost netradičním dárkům, další si vyloženě potrpí na originalitu, kdy dokáže náležitě ocenit už jen samotný nápad. Dost často nám pomůže a napoví koníček obdarovávaného. A také stačí mužům naslouchat... 

Hezky a elegantně upravený muž a krásné hodinky - to je spojení, která nejen že dobře zní, ale především dobře vypadá. Opět můžete zavítat do firmy Žilka Hodinky.

A nebo se vypravte do HELVETIA boutique. Kromě hodinek tu najdete také luxusní psací pera, kožené doplňky, opasky, šperky nebo manžetové knoflíčky. Tohle místo rozhodně stojí za návštěvu.

Foto: facebook HELVETIA boutique

Pokud je váš partner tak trochu dobrodruh, určitě nešlápnete vedle, když zajdete do prodejny ARMS-CZ. Najdete tu nejen vybavení pro vášnivé střelce, ale také optiku, lovecké a kynologické potřeby, nebo nejrůznější brašny či oblečení a obuv. A je toho mnohem víc...

Každý muž jistě ocení lahvinku dobrého alkoholu. A nebo rovnou celé dárkové balení! Z dárkových sad Minipivovaru Kosíř si můžete vybrat zde. Open Wine nabízí sety vín nebo gourmet sety, které lze na přání sestavit, či jejich kombinace. A zajímavé balíčky mají také v Pivovaru Chomout. Podívejte se zde.

Pokud je váš partner gurmán a miluje italskou kuchyni, máte vystaráno. Food Specials mají velmi zajímavou nabídku dárkových balíčků se všemi možnými dobrotami. Podívejte se tady.

Foto: Food Specials

Dárkový poukaz potěší každého

Pokud si stále lámete nad výběrem vhodného dárku hlavu a nevíte, co by vašim blízkým udělalo radost, máme pro vás tip. Jestli vaši příbuzní chodí rádi do divadla, do kina, rádi se nechají hýčkat nebo si třeba potrpí na dobré jídlo, máte vyhráno. Zabalte jim pod stromeček dárkový poukaz. Nabídka je letos opravdu pestrá!

Dárkové poukazy

Podívejte se do našeho přehledu dárkových poukazů, který jsme pro vás připravili.