Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

SKIMAX - vítejte v lyžařském ráji, odkud se vám nebude chtít odejít...

Tipy a názory

22.11.2018

Zuzana Doleželová

Profesionální služby, poradenství na míru, péče o zákazníka, o níž se vám mnohde ani nezdá, ale také neskutečný výběr veškerého vybavení pro milovníky zasněžených svahů, odborný servis i skvělá možnost zapůjčení lyžařských kompletů pro vás i vaše nejmenší. To všechno navíc ve velmi příjemném prostředí, s kávou nebo proseccem přímo z Itálie... Vítejte ve SKIMAXu! Firmě, jež se pyšní tím nejlepším, co trh s potřebami pro lyžaře, běžkaře či snowboardisty skýtá.

SKIMAX

Adresa: Týnecká 714/6 
E-mail: store@ski-max.cz 
Mobil: 603 865 000
E-shop 
Facebook

"Už třiadvacet let se specializujeme pouze na zimní sporty. SKIMAX STORE má 700 m² a řadí se mezi největší speciálky. Těší nás, že si sem najdou cestu zákazníci z celé České republiky i ze zahraničí. Velmi dbáme na individuální přístup k našim klientům a na to, aby se jim u nás dobře nakupovalo. A protože sám lyžování miluji, naším cílem je, aby tento nádherný sport byl dostupný pro každého. Proto si u nás nejen nakoupíte, ale také půjčíte prvotřídní vybavení na hory za skvělé ceny," uvedl na úvod majitel SKIMAXu Pavel Štancl.

SKIMAX vsází nejen na kvalitu, funkčnost, dokonalý vzhled (což ocení zejména dámy) a preciznost zpracování, ale také na komfort při nakupování. "Spokojený klient, který na nákupy u nás rád vzpomíná, je pro nás na prvním místě," říká majitel Pavel Štancl.

Foto: Jan Procházka

Velmi oblíbenou službou, kterou SKIMAX nabízí, je půjčování lyžařského vybavení na celou sezonu, což ocení zejména rodiče malých dětí. "Za cenu od 990 korun za lyže a lyžáky u nás dostanete špičkové vybavení. Půjčit si jej můžete už v září a sloužit vám bude klidně do dubna, zkrátka do doby, než skončí lyžařská sezona. Tato částka nám přijde velmi zajímavá, navíc půjčíte výbavu přesně na míru. Když dítěti v průběhu zimy vyroste noha, cokoliv ochotně vyměníme," uvádí Pavel Štancl, který má sám tři děti a plně si tak uvědomuje, že pořízení vybavení na hory není nejlevnější záležitostí a obzvlášť právě u potomků musíme řešit častější výměnu. "Navíc kupujeme nové, kvalitní a moderní vybavení, které se bude líbit jak dětem, tak rodičům," podotýká a upozorňuje na další podstatný fakt: "V poslední době je lyžování na vzestupu. Na Moravě vyrostlo velké množství lyžařských středisek, do tohoto sportu se investuje hodně peněz. Jsem rád, že i my můžeme pomoci k oblibě lyžování tím, že se kompletní výbava stane dostupnější jak pro děti, tak pro dospělé." Ve SKIMAXu vám pochopitelně půjčí i vybavení na snowboard nebo na běžky.

SKIMAX si zakládá rovněž na kvalitním servisu. "Máme dobré stroje, ale také perfektní servisní tým. Lidský faktor na vysoké úrovni je totiž nenahraditelný," uvádí majitel.

Foto: Jan Procházka

Pokud si budete chtít pořídit dražší lyže, dostane se vám odborných rad, ale také si vybraný model můžete před koupí vyzkoušet. "Půjčujeme i ty nejdražší lyže, a sice krátkodobě. Fungujeme tedy jako testcentrum. Naprosto rozumíme tomu, že se kolikrát jedná o opravdu velkou investici a náš zákazník by tak měl dostat maximální služby. Měl by vědět, do čeho jde a zda mu lyže skutečně vyhovují," popisuje Pavel Štancl službu, která patří zejména v poslední době k velmi oblíbeným. 

Potřebujete poradit s výběrem lyží nebo lyžáků? Obraťte se na Jaroslava Zemana, product managera SKIMAXu.

Foto: Jan Procházka

SKIMAX store se řadí k nejlépe vybaveným speciálkám s vysokou odbornou znalostí prodávaného zboží. "S kolegou testujeme pro významné firmy a ski magazíny, zákazníci jsou u nás zvyklí na určitou úroveň poradenství. Dnes se vyznat v lyžích je poměrně náročné a nám záleží na tom, aby zákazník odcházel spokojený," říká Pavel Štancl. Mají široký výběr kvalitních lyží, pochopitelně tu pořídíte i kvalitní lyžařskou obuv. V obchodě vám personál ochotně poradí, jaké lyžáky nejlépe sedí k typu vašich lyží i k typu nohy. "Bootfitting je velmi populární službou a Jarda Zeman je jedním z největších odborníků v České republice," usmívá se Štancl.

Vybrat si tu můžete také z opravdu velkého množství helem a brýlí...

Foto: Jan Procházka

Nechybí ani doplňky, které ocení především ženy - čepice s odepínacími bambulemi a boty s kožešinkami.

Foto: Jan Procházka

Jestli vás lyže a lyžáky nechávají vcelku chladnými, tak oblečení vás naprosto dostane (tedy obzvlášť pokud patříte k něžnému pohlaví a milujete barvy a kožešiny)! "V posledních letech klademe důraz na fashion kousky. Chceme, aby od nás ženy odcházely co nejkrásnější a zároveň aby byly na svahu spokojené, že je jim teplo," podotýká majitel. Ani na horách by totiž žena neměla zapomenout, že je žena. In jsou vypasované kousky, které září barvami, velmi často se používají zajímavé detaily nebo zdobení a nesmí chybět ani již zmiňované kožešinky."Když přijdou dámy do sněžného baru, technika se smazává. Jde o společenskou událost a žena by i v tomto okamžiku měla být přitažlivá. I z tohoto důvodu u nás koupíte funkční prádlo, které nejen zahřeje, ale je také hezké a velmi často i zdobené nejrůznějšími kamínky," usmívá se Pavel Štancl. 

"Lyžování je nejen sport, ale také společenská událost a ženy by měly být na vrcholu, i když sjedou ze svahu do sněžného baru," tvrdí majitel SKIMAXu Pavel Štancl. Proto je oblečení, které tu nabízejí, nejen funkční, ale také krásné. A můžete se tu vyladit od hlavy až k patě. A to doslova... 

Foto: Jan Procházka

Jestliže u dámského oblečení se v první řadě sází na vzhled, designové prvky a detaily, u mužů stojí v popředí funkčnost. "Pokud ale hovoříme o zimní módě do města, je pochopitelné, že i tady záleží na tom, jak která bunda vypadá," podotýká Štancl a dodává, že velkou devizou SKIMAXu je to, že zboží je tak jedinečné, že stejně oblečeného člověka na ulici nepotkáte. 

To dětské oteplovačky a bundičky hrají všemi barvami. "Preferujeme takové kousky, které budou dobře vidět na svahu a budou veselé, stejně jako jsou děti," říká majitel. Rovněž u dětského oblečení platí, že se jedná o velmi kvalitně zpracované kousky, jež jsou nejen krásné, ale také vysoce funkční. "Zboží je navíc natolik kvalitní, že se vyplatí do něj investovat," uvádí Štancl.

Pokud máte malé dítě a rádi jezdíte všichni společně na hory, z dětského oddělení se vám nebude chtít odejít. Obzvláště bundičky jsou jedna hezčí než druhá. Dětem v nich je teplo, vypadají roztomile, a navíc je v nich nikdo na svahu nepřehlédne. Co víc si přát?

Foto: Jan Procházka

Veškeré zboží, které ve SKIMAXu prodávají, naleznete také na e-shopu. Pokud rádi nakupujete z pohodlí domova, máte tedy možnost. I když upřímně - kamennému obchodu, kdy zboží vidíte na vlastní oči, můžete si vše vyzkoušet, porovnat, navíc vám tu poradí, se to nevyrovná. Navíc ochudit se zrovna o tenhle zážitek nám přijde skoro škoda! :) "Jezdí k nám lidé z celé republiky i ze Slovenska. Když už přijedou a třeba tu utratí i hodně peněz (a nebo i když neutratí), záleží nám na tom, aby jim u nás bylo příjemně. Můžeme jim nabídnou kávu nebo prosecco, mohou u nás posedět, popovídat si... Snažíme se, aby bylo nakupování pro naše zákazníky zážitkem, na který si rádi vzpomenou. Domnívám se totiž, že i nákupy by měly mít určitou úroveň..." uzavírá Pavel Štancl s úsměvem a pod jeho slova nezbývá, než se podepsat. Protože nakupování ve SKIMAXu úroveň má. A bez debat tu nejvyšší...