Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ski areál Hlubočky - užijte si rodinnou lyžovačku takřka za rohem!

Tipy a názory

11.1.2019

Autor: Zuzana Doleželová

Zima je v plném proudu, na svazích panují ideální podmínky, tak co se vydat na lyže? Nemusíme ani nikam daleko, deset kilometrů od Olomouce se nachází Ski areál Hlubočky, který je přímo stvořený pro příjemně strávené chvilky s celou rodinou nejen o víkendu, ale třeba také po práci...

Foto: Facebook Ski areál Hlubočky

Ski areál Hlubočky

Školní 126, Hlubočky

Tel.: 775 771 077, 777 647 058
info@skiarealhlubocky.cz
www.skiarealhlubocky.cz
Facebook

"Nabízíme návštěvníkům kvalitně upravené a vysněžené sjezdovky. Samozřejmostí je lyžařská škola, kde naučí lyžovat, případně jezdit na snowboardu, malé i velké. Součástí areálu je i půjčovna a restaurace," popisuje David Jarmar ze Ski areálu Hlubočky.

Sjezdovky v Hlubočkách jsou široké a mírné, takže jsou vhodné pro rodiny i s malými dětmi, které se teprve učí lyžovat. Ostatní zase ocení, že za zimními radovánkami nemusí složitě dojíždět, protože areál je takřka za rohem. "I ti zkušení si u nás přijdou na své," potvrzuje s úsměvem David Jarmar.

Vzdálenost deset kilometrů od Olomouce navíc umožňuje zajet si do areálu třeba odpoledne po práci, což uvítají především ti, kteří dávají přednost menšímu počtu lidí na svahu. O oblíbenosti Hluboček totiž svědčí velká návštěvnost, zejména pak právě o víkendech.

Momentálně tu panují ideální lyžařské podmínky. "Aktuálně máme na sjezdovkách více než 40 centimetrů technického sněhu, na kterém leží přibližně 10 centimetrů sněhu přírodního," říká Jarmar.

Foto: Ski areál Hlubočky

"V průběhu sezony chystáme pro naše návštěvníky velkou řadu akcí. 26. a 27. ledna se tu uskuteční testování lyží z Decathlonu. 16. února se koná WooxUp a o den později se pak bude jezdit na monoski," uvedl David Jarmar s tím, že o akcích pravidelně informují na webových stránkách

V Hlubočkách si zalyžujete za velmi sympatické ceny. Dvě hodiny vás vyjdou na 280 korun (děti platí 200 korun, za čtyřhodinovou permanentku dáte 340 korun (děti o stokorunu méně). Pokud se sem vydáte na celý den, zaplatíte 390 korun (dětská permamentka stojí 280 korun). Celý ceník najdete zde. Návštěvníkům je k dispozici prostorná restaurace, kde je i hernička pro děti, a nechybí ani toalety. Navíc tu pohodlně zaparkujete přímo pod svahem.

Areál je v provozu denně od 9:00 do 21:00. Večer si pak můžete zalyžovat od 16:00 do 21:00. Příjemnou zábavu!