Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Wellness plné lásky! Nechte se hýčkat na Valentýna

Zprávy z regionu

5.2.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Strávit Valentýna pěkně ve vířivce nebo v sauně? Po boku milované osoby? Romantika jako hrom! I to se dá zažít v Olomouci a okolí. Podívali jsme se, kde si můžete vychutnat valentýnský pobyt. Tady jsou naše tipy...

Romantika na hotelovém pokoji  a relax ve vířivce. Ideální představa valentýnského večera? Foceno v Theresian Hotel & Spa. Romantika na hotelovém pokoji a relax ve vířivce. Ideální představa valentýnského večera? Foceno v Theresian Hotel & Spa. Foto: Jan Procházka

THERESIAN HOTEL & SPA / kontakt: 581 113 113
HLUBOKÝ DVŮR (HRUBÁ VODA) / kontakt: 585 100 404-5
HOTEL AKADEMIE (HRUBÁ VODA) / kontakt: 585 002 495
NH OLOMOUC CONGRESS / kontakt: 585 575 111
THEATRE HOTEL / kontakt: 585 312 441
ARIGONE / kontakt: 585 232 351

Theresian Hotel & Spa nabízí skvělé ubytování v centru města. Navíc - tenhle hotel je v top 5 International Hospitality Awards / kategorie NEJLEPŠÍ HISTORICKÝ HOTEL, což je pořádný úspěch! Najdete tu 33 nadstandardně zařízených a prostorných pokojů, z toho 3 Junior suites. Rezervace můžete provádět tady. Součástí hotelu je i jedinečné wellness. To se nachází v nejvyšším patře a skýtá pohledy na historické centrum. Je tu vířivka, saunový svět, zážitková sprcha, Kneippův chodník a další. Více info najdete zde.

Wellness hotel Hluboký Dvůr v Hrubé Vodě nabízí skvělý relax v blízkosti oblíbené sjezdovky. Vzhledem k tomu, že hotel leží mimo dosah sítí mobilních operátorů, čeká vás tu opravdový "božský klid". Ubytovat se můžete v jednom z pěti typů příjemně zařízených pokojů (tady naleznete informace včetně ceníku) a pak už se nechte hýčkat v saunovém světě. Za zmínku stojí, že na zamilované tu čeká 14. února ve 20:00 vstup na saunový ceremoniál zdarma.

Hotel Akademie v Hrubé Vodě má v nabídce přímo valentýnský pobytový balíček, který zahrnuje dvě noci pro dvě osoby, lahev vína, romantickou večeři a neomezený vstup do saun. Vybrat si ale můžete i jiný z balíčků. Jejich kompletní přehled naleznete tady. Hotelový wellness areál poskytuje široké možnosti relaxace s nabídkou několika druhů masáží a zábalů. Součástí je vířivá vana, finská a parní sauna. Více info zde.

NH Olomouc Congress láká na luxusní ubytování ve 137 moderně a pohodlně zařízených pokojích. Rezervace můžete provádět tady. Velkou výhodou tohoto hotelu je propojení se sportovním centrem OMEGA, které nabízí nejen sportovní, ale také relaxační vyžití, což zamilovaní při valentýnském pobytu jistě ocení. Veškeré informace včetně telefonního čísla pro rezervaci wellness najdete zde.

Theatre hotel, který je součástí Resortu Hodolany, slibuje návštěvníkům opravdový zážitek, vysokou úroveň služeb, vkusné prostředí a mnoho doplňujících aktivit. Skvělé místo pro ty, kteří se chtějí nechat rozmazlovat! Rezervace provádějte tady. Součástí celého komplexu je také Scene wellness s mokrou zónou se saunami, vířivkou, zážitkovými sprchami, ledovou tříští a dalšími, pak s privátní zónou, kde si můžete vychutnat soukromí ve dvou, a masážemi. Jedná se o jedno z nejmodernějších wellness center v republice, takže se máte na co těšit. Kompletní nabídka včetně ceníku je zde.

A romantiku ve dvou si můžete vychutnat také v hotelu Arigone v centru města. Ten nabízí velmi příjemně zařízené pokoje, které jsou dostatečně komfortní a přitom stylové. O jednotlivých typech ubytování se dozvíte více zde. Navíc v Arigone máte možnost užít si masáž nebo některou z relaxačních procedur. Jaké služby si můžete dopřát, se dozvíte tady.

Hezkého Valentýna!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová