Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Potěšte svou drahou polovičku! Přinášíme tipy na valentýnské dárky z lásky

Zprávy z regionu

1.2.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Může to být polibek, kytice rudých růží, romantická večeře, masáž, nebo třeba oblíbený parfém... Láska se dá vyjadřovat každodenními maličkostmi, svátek svatého Valentýna si však říká o dárek. Právě v tento den (pokud jej tedy slavíte) je malá pozornost dobrým způsobem, jak říct milovanému člověku, že ho máme rádi. Vybrali jsme pro vás několik tipů na valentýnské dárečky...

Foto: Depositphotos.com

Pro něj

Klasika, která nikdy nezklame - to je víno. Pokud si váš partner potrpí na kvalitní lahev červeného nebo bílého, máme pro vás tip, kde pořídíte opravdu dobré víno. Tradičně velký výběr nabízí OpenWine. Seženete tu více než 150 druhů lahvových vín z Chile, Argentiny a Uruguaye a nově také z Itálie, Španělska a Jihoafrické republiky. Více informací najdete tady.

Dobrá vína mají také ve vinotéce Seneca. A jestli máte cestu přes centrum města, stavit se můžete v Lafayettově ulici v 1. olomoucké vinotéce.

Jestliže více než pohodu u vína má váš partner radši adrenalinové zážitky, mohla by ho zaujmout Virtuální realita. Může se tu například setkat s velrybou, vydat se na průzkum egyptské hrobky, bránit hrad s lukem v ruce, pokusit se přežít v postapokalyptickém světě plném zombií...

Foto: Virtuální realita

A nebo vašemu partnerovi pořiďte projížďku od společnosti sportdrive.cz. Ta mu umožní svézt se v nejrychlejších a nejexotičtějších supersportech světa: Ferrari F430, Lamborghini Gallardo a Nissan GT-R. Splňte tak jeho klukovský sen a projet se v italském či japonském autě!

Foto: Sportdrive.cz

Skvělým dárkem jsou také hodinky. Doporučujeme navštívit showroom rodinné firmy Žilka Hodinky s.r.o. na Schweitzerově ulici. Tato společnost nabízí od roku 2009 velký výběr značkových hodinek v různých cenových relacích. Jejich prioritou je osobní přístup ke každému zákazníkovi. Vybrat si můžete z řady kvalitních a krásných hodinek také na e-shopu.

Krásně sladění. I na to můžete myslet při nákupu hodinek u společnosti Žilka Hodinky s.r.o. Hodinky Daniel Wellington jsou velmi vyhledávanou volbou :) Krásně sladění. I na to můžete myslet při nákupu hodinek u společnosti Žilka Hodinky s.r.o. Hodinky Daniel Wellington jsou velmi vyhledávanou volbou :) Foto: Jan Procházka

Pro ni

Nejtypičtějším valentýnským dárkem, kterým uděláte radost každé ženě, je bezpochyby květina. Nezáleží na tom, zda pořídíte kytici rudých růží, gerbery, orchidej, nebo jednu bílou růžičku. Vedle nesáhnete v žádném případě. Když navíc víte, jaká květina je partnerčinou oblíbenou, v očích vaší drahé polovičky si hodně šplhnete. Krásné kytice vážou například v Květinářství sv. Mořic.

Jestli něco ženu kromě květiny potěší, i když si třeba na velké valentýnské oslavy nepotrpí, je to dobrá čokoláda. A tu seženete bezpochyby v Čokoládovně Troubelice. Pořídit tu můžete klasickou velkou čokoládu, nebo třeba srdíčko z lásky.

Čokoláda udělá radost každé ženě... Čokoláda udělá radost každé ženě... Foto: Čokoládovna Troubelice

Jestli si vaše partnerka potrpí na ezoteriku či přírodní produkty, zajděte jí vybrat malou pozornost do Poznání. Koupíte tu kosmetiku, svíčky, drahé kameny, ale třeba také přáníčka z lásky.

Velmi oblíbeným dárkem, který vždy potěší každou ženu, je parfém. Sázkou na jistotu je sáhnout po partnerčině oblíbeném, ale vedle nešlápnete ani tehdy, když pořídíte takový, který se líbí vám. A jestli tápete a nevíte si rady, zajděte do Incanta. Tady vám skvěle poradí. Toužíte po něžné, květinové, sladké, či spíše smyslnější vůni?

V Incantu vám ochotně poradí, jestli si nejste jistí výběrem. V Incantu vám ochotně poradí, jestli si nejste jistí výběrem. Foto: Jan Procházka

Pokud jsme říkali, že muži uděláte radost hodinkami, totéž platí o ženách. Buď můžete navštívit již zmíněné Žilka Hodinky, a nebo se vypravte na Horní náměstí do Helvetia Boutique. Vedle luxusních značek jako TAG Heuer, Longines a Raymond Weil prodávají hodinky značek Tissot, Certina, Calvin Klei, Invicta, Festina, Bering či Guess a Kenneth Cole.

A vedle nesáhnete ani se šperky. Třeba náramky či náušnice ženě vykouzlí úsměv na rtech vždycky, takže ani na Valentýna jimi nic nepokazíte, naopak. Šperky značek Guess, Calvin Klein, Fossil a Esprit seženete rovněž v Helvetia Boutique.

A pánové, jestli je vaše partnerka milovnicí značky Pandora, pak vězte, že tato společnost pro letošní rok připravila speciální valentýnskou kolekci přívěsků, kuliček i klipsů, jimiž si ženy mohou ozdobit své náramky, ale také romantické prsteny, řetízky či náušnice. Je libo srdíčko, nebo třeba žhavý kamínkový polibek? :) Celou kolekci naleznete tady.

Láska a Pandora? Pro některé ženy synonymum. Pokud tyto šperky vaše přítelkyně nebo manželka miluje, máte vyhráno. Pandora totiž nabízí speciální valentýnskou kolekci. Zajít pro ni můžete do Šantovky. Láska a Pandora? Pro některé ženy synonymum. Pokud tyto šperky vaše přítelkyně nebo manželka miluje, máte vyhráno. Pandora totiž nabízí speciální valentýnskou kolekci. Zajít pro ni můžete do Šantovky. Foto: Facebook Pandora

Dárkem, kterým potěšíte nejen vaši drahou polovičku, ale také sami sebe, je bezesporu hezké krajkové prádlo, nebo saténová noční košilka. Krásné kousky nabízí například v Intimmu v Galerii Šantovka nebo v Olomouc CITY.

Foto: Intimmo
Foto: Intimmo

Kouzlo společného zážitku...

Pokud si hodláte svátek svatého Valentýna vychutnat ve dvou, máme pro vás zajímavé tipy. Prvním z nich jsou vyhlášené Olomoucké pivní lázně. Zažijte tu pravou pivní koupel pro dva v jedné velké dřevěné vaně a oslavte tento den společnou lázní :) Veškeré informace naleznete tady.

Jedinečný a romantický zážitek nabízí wellness v nejvyšším patře hotelu Theresian. Naleznete tu saunový svět, vířivku, Kneippův chodník, zážitkovou sprchu, relaxační zónu a zajít můžete i na masáž. Veškeré informace včetně ceníku najdete tu.

Theresian Spa má jedinečné kouzlo a romantickou atmosféru... Theresian Spa má jedinečné kouzlo a romantickou atmosféru... Foto: Theresian.cz

Skvělým místem pro relax ve dvou je také Scene Wellness v Resortu Hodolany. Nachází se tu  mokrá i privátní zóna s finskou saunu, bylinnou a parní lázní, zážitkové sprchy, whirlpool a masáže. Ideální pro valentýnskou romantiku...

Hezký tip také nabízí Relaxační centrum Čtyřlístek. To připravilo speciálně pro Valentýna tyto balíčky: MASÁŽ HOT STONES, ČOKOLÁDOVÉ POTĚŠENÍ. Akce je platná do 2. března. Tady naleznete více informací.

Krásného Valentýna a hodně lásky! ;)

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová