Reklama

Neděle 20. října 2019, svátek má Vendelín, venku je 17.8 °C

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Pondělí 21. 10.

ČESNEKOVÁ POLÉVKA
1.SMAŽENÝ UZENÝ SÝR S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU115 Kč
2.ČOČKA NA KYSELO S GRILOVANOU KLOBÁSOU, ČERSTVÝ CHLÉB, KYSELÁ OKURKA115 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRATINOVANÝ VEPŘOVÝ STEAK S ANGLICKOU SLANINOU A NIVOU, AMERICKÉ BRAMBORY159 Kč

Úterý 22. 10.

KAPUSTOVÁ POLÉVKA
1.ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM, ZELNÝ SALÁT115 Kč
2.KUŘECÍ PRSO S BROSKVÍ A SÝREM, KROKETY115 Kč
3.TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA S KOPROVOU OMÁČKOU, VAŘENÉ BRAMBORY159 Kč

Středa 23. 10.

HRACHOVÁ POLÉVKA
1.ALJAŠSKÁ TRESKA S RESTOVANOU ZELENINOU NA MÁSLE, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY115 Kč
2.SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA SMĚSI Z PARMSKÉ ŠUNKY, SUŠENÝCH RAJČAT A ČESNEKU, PEČENÉ BRAMBORY159 Kč

Čtvrtek 24. 10.

RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ
1.BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ115 Kč
2.HOVĚZÍ PEČENĚ NA SLANINĚ, DUŠENÁ RÝŽE BASMATI115 Kč
3.TIP šéfkuchaře KUŘECÍ STEAK S RESTOVANÝMI ŽAMPIÓNY A SLANINOU, HRANOLKY, ČESNEKOVÝ DIP159 Kč

Pátek 25. 10.

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
1.SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM115 Kč
2.LASAGNE BOLOGNESE, SÝR GRAN MORAVIA115 Kč
3.TIP šéfkuchaře CARNE CHAVETADA, PROTKNUTÉ HOVĚZÍ MASO MANDLEMI, NA RESTOVANÝCH BRAMBORECH SE SLANINOU, RAJČATY A PAPRIKOU159 Kč