Reklama

Sobota 18. srpna 2018, svátek má Helena, venku je 20.3 °C

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Pondělí 20. 8.

ŽAMPIÓNOVÁ POLÉVKA
1.KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ, KYSELÁ OKURKA99 Kč
2.PEČENÁ KRKOVICE, NA ČESNEKU, LISTOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY99 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK, PODÁVANÝ NA RIZOTU S HLÍVOU A JARNÍ CIBULKOU149 Kč

Úterý 21. 8.

RAJČATOVÁ POLÉVKA S BAZALKOU
1.KUŘECÍ KOUSKY NA PAPRICE, ZJEMNĚNÉ SMETANOU, VAŘENÉ TĚSTOVINY99 Kč
2.VEPŘOVÝ KOTLET NA ŘECKÝ ZPŮSOB, PEČENÉ BRAMBORY SE ZAKYSANOU SMETANOU99 Kč
3.TIP šéfkuchaře FILETY PSTRUHA DUHOVÉHO NA TARTARE Z GRILOVANÉ ZELENINY, OPEČENÉ PLÁTKY BAGETY149 Kč

Středa 22. 8.

KRÉMOVÁ CIBULAČKA S CHLEBOVÝMI KRUTONY
1.PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU, KYNUTÉ HOUSKOVÉ KNEDLÍK99 Kč
2.KUŘECÍ PLÁTEK NA BYLINKÁCH, DUŠENÁ RÝŽE, LISTOVÝ SALÁTEK99 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRILOVANÁ PANENKA S OLIVOVÝM TARTÁRE A SUŠENÝMI RAJČATY, RESTOVANÉ BRAMBORY S CIBULKOU149 Kč

Čtvrtek 23. 8.

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
1.SMAŽENÉ VEPŘOVÉ KARBANÁTKY S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU99 Kč
2.LASAGNE S MASOVÝM RAGŮ, SMETANOVOU OMÁČKOU A SÝREM GRAN MORAVIA99 Kč
3.TIP šéfkuchaře VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ, JASMÍNOVÁ RÝŽE149 Kč

Pátek 24. 8.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA
1.HRACHOVÁ KAŠE, OPEČENÁ KLOBÁSA, VÍDEŇSKÁ CIBULE, KYSELÁ OKURKA, ČERSTVÝ CHLÉB99 Kč
2.KUŘECÍ RARÁŠCI V PIKANTNÍM PIVNÍM TĚSTÍČKU, BRAMBOROVÁ KAŠE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře FAJITAS Z HOVĚZÍHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA159 Kč