Reklama

Pondělí 24. června 2019, svátek má Jan, venku je 20.5 °C

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Pondělí 24. 6.

BROKOLICOVÁ POLÉVKA S KRUTONY
1.CAESAR SALÁT Z KŘEHKÉHO ŘÍMSKÉHO SALÁTU S KUŘECÍM MASEM, KRUTONY A SÝR GRAN MORAVIA115 Kč
2.SMAŽENÝ HERMELÍN S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU115 Kč
3.TIP šéfkuchaře HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOFF SE ŽAMPIÓNY, ČERVENOU CIBULÍ, OKURKY, SMETANA, DUŠENÁ RÝŽE159 Kč

Úterý 25. 6.

KULAJDA
1.SMETANOVÉ RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, SÝR GRAN MORAVIA115 Kč
2.HOLANDSKÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY S PETRŽELKOU, KYSELÁ OKURKA115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FAJITAS Z VEPŘOVÉHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA, TORTILA159 Kč

Středa 26. 6.

CIBULAČKA S KRUTONY
1.MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KRŮTÍM MASEM MASEM, CHERRY RAJČATY, POMERANČEM, DRESINK, CIABATTA115 Kč
2.PEČENÁ KRKOVICE SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S HOUBOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ NOKY159 Kč

Čtvrtek 27. 6.

KUŘECÍ KRÉM
1.ŘECKÝ SALÁT S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSEM, BYLINKOVÁ BAGETA115 Kč
2.VEPŘOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU, JALAPEŇOS PAPRIČKY, HRANOLKY115 Kč
3.TIP šéfkuchaře PSTRUH NA MÁSLE, GRATINOVANÉ BRAMBORY S ČESNEKEM A KMÍNEM159 Kč

Pátek 28. 6.

HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM A ZELENINOU
1.SPAGHETTI AGLIO E OLIO SE SÝREM GRAN MORAVIA115 Kč
2.PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ, BRAMBOROVÉ KROKETY115 Kč
3.TIP šéfkuchaře VEPŘOVÝ STEAK S DUŠENOU ZELENINOU NA MÁSLE, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÝ DIP159 Kč