Reklama

Čtvrtek 12. prosince 2019, svátek má Simona, venku je 0.8 °C

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Čtvrtek 12. 12.

KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI (1,3)
1.KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE S TĚSTOVINAMI (1,3,7,12)115 Kč
2.PEČENÝ VEPŘOVÝ BOK SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY (1,3,7,12)115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FILET TRESKY TMAVÉ s RESTOVANOU CUKETOU NA MÁSLE, KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ BRAMBORY (1,4,7)159 Kč

Pátek 13. 12.

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU (1,3,9)
1.BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM (1,3,7,12)115 Kč
2.SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA S BRAMBOROVÝM SALÁTEM (1,3,7,12)115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FAJITAS Z VEPŘOVÉHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA, TORTILA (1,7)159 Kč

Pondělí 16. 12.

ZELENINOVÁ POLÉVKA
1.SMAŽENÉ ŽAMPIÓNY S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU115 Kč
2.KRŮTÍ SMĚS S JÁTRY SLANINOU, CIBULÍ, DUŠENÁ RÝŽE115 Kč
3.TIP šéfkuchaře RESTOVANÉ NUDLIČKY Z PANENKY, S HŘÍBKY A ZELENINOU, BRMBOROVÉ GNOCCHI, SÝR GRAN MORAVIA159 Kč

Úterý 17. 12.

RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU
1.GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM, ZELENINOVÉ RIZOTO115 Kč
2.VEPŘOVÁ KRKOVIČKA NA VÍNĚ SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM115 Kč
3.TIP šéfkuchaře KANČÍ VÝPEČKY S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY159 Kč

Středa 18. 12.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA
1.SVÍČKOVÁ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM115 Kč
2.KUŘECÍ PRSO S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A MAČKANÉ BRAMBORY115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA PODÁVANÁ S HOUBOVÝM BULGUREM159 Kč

Čtvrtek 19. 12.

ČOČKOVÁ POLÉVKA S VEJCI
1.ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ S DUŠENOU RÝŽÍ115 Kč
2.SEGEDÍNKY GULÁŠ „SPECIÁL“S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM115 Kč
3.TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA s RESTOVANÝM CHŘESTEM, SMETANOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVO-CITRÓNOVÉ PYRÉ159 Kč

Pátek 20. 12.

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
1.SPAGHETTI AGLIO E OLIO SÝR GRAN MORAVIA115 Kč
2.SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK POTŘENÝ ČESNEKEM S BRAMBOROVOU KAŠÍ115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY159 Kč