Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Pondělí 19. 2.

KUŘECÍ KRÉM S RESTOVANÝMI ŽAMPIÓNY
1.BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM, ČERVENÉ ZELÍ, VÍDEŇSKÁ CIBULKA99 Kč
2.HOVĚZÍ NA ŽAMPIÓNECH, DUŠENÁ RÝŽE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRILOVANÉ KRŮTÍ PRSO S GRATINEM Z ČERVENÉ ŘEPY, BRAMBOR A SMETANY, JEMNÁ SMETANOVÁ OMÁČKA159 Kč

Úterý 20. 2.

CIZRNOVÁ POLÉVKA S RAJČATY
1.TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, ZELENINOU A ZAKYSANOU SMETANOU99 Kč
2.KOPROVÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK99 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, ROKFÓROVÁ OMÁČKA, AMERICKÉ BRAMBORY149 Kč

Středa 21. 2.

ZELENINOVÁ POLÉVKA
1.ZAPEČENÉ BRAMBORY S KUŘECÍM MASEM, ŠPENÁTEM A SÝREM, LISTOVÝ SALÁTEK99 Kč
2.KRŮTÍ GULÁŠ S PAPRIKOU A CUKETOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře SMAŽENÝ ŘÍZEK Z KACHNÍCH PRSOU, BRAMBOROVÁ KAŠE159 Kč

Čtvrtek 22. 2.

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
1.MEXICKÉ RIZOTO S KUKUŘICÍ A FAZOLEMI, PODÁVANÉ S FILÍROVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM99 Kč
2.SMAŽENÁ KOTLETA PLNĚNÁ SLANINOU A SUŠENÝM RAJČETEM, BRAMBOROVÁ KAŠE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře QUESADILLAS DE POLLO, PŘEKLÁDANÉ TORTILY KUŘECÍM MASEM, LEDOVÝ SALÁT, OMÁČKA FESCA A ZAKYSANÁ SMETANA149 Kč

Pátek 23. 2.

KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCEM A PÓRKEM
1.HOVĚZÍ ROLÁDA, PLNĚNÁ HOUBOVOU SMĚSÍ S JARNÍ CIBULKOU, DUŠENÁ RÝŽE99 Kč
2.VEPŘOVÁ PLEC NA PAPRICE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK99 Kč
3.TIP šéfkuchaře KUŘECÍ SALTIMBOCA S PARMSKOU ŠUNKOU, ŠALVĚJÍ, PEČENÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM149 Kč