Reklama

Úterý 22. května 2018, svátek má Emil, venku je 11.2 °C

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Úterý 22. 5.

ZELNÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU
1.FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENOU KRKOVICÍ, HRÁŠKEM, STERILOVANÁ OKURKA99 Kč
2.ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, DUŠENÁ RÝŽE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK S ČERVENOU ČOČKOU, CHERRY RAJČATY A RUKOLOU149 Kč

Středa 23. 5.

CIBULOVÁ POLÉVKA S KRUTONY
1.PENNE ALLA MATRICIANA S PARMSKOU ŠUNKOU, CIBULÍ, ŘAPÍKATÝM CELEREM A TOMATY, SÝR GRAN MORAVIA99 Kč
2.PEČENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK NA PIVU A TYMIÁNU, BRAMBOROVÁ KAŠE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře VEPŘOVÁ PANENKA s chřestem, smetanové rizoto s karotkou a mascarpone149 Kč

Čtvrtek 24. 5.

KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
1.SMAŽENÝ SÝROVÝ ŠPÍZ, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA99 Kč
2.MYSLIVECKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, PODÁVANÁ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM99 Kč
3.TIP šéfkuchaře GRILOVANÝ KUŘECÍ STEAK S ROKFÓROVOU OMÁČKOU, FETTUCCINE149 Kč

Pátek 25. 5.

ČOČKOVÁ POLÉVKA S VEJCEM
1.PLUMLOVSKÝ ŘÍZEK, OPÉKANÝ BRAMBOR S CIBULKOU99 Kč
2.KRŮTÍ ROLÁDA PLNĚNÁ PETRŽELOVOU NÁDIVKOU SE SUŠENÝMI RAJČATY, DUŠENÁ RÝŽE99 Kč
3.TIP šéfkuchaře BURITOS CON CARNE HOVĚZÍ NUDLIČKY ZE SVÍČKOVÉ, RESTOVANÉ S CIBULÍ A PAPRIKOU, FAZOLE PINTO V PŠENIČNÉ TORTILE, OMÁČKA CREMA A FRESCA159 Kč