Reklama

Pondělí 23. října 2017, venku je 8.8 °C

Svátek má Teodor

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Pondělí 23. 10.

ZELENINOVÁ POLÉVKA
1.DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE S JABLKY, DUŠENÁ RÝŽE, LISTOVÝ SALÁTEK S KAROTKOU99 Kč
2.VEPŘOVÁ PLEC NA KMÍNU S DUŠENOU MRKVÍ A VAŘENÝMI BRAMBORY99 Kč
3.TIP šéfkuchaře KUŘECÍ PRSA NA PLNĚNÁ SÝREM S PARMSKOU ŠUNKOU A SUŠENÝMI RAJČATY, BYLINKOVÝ KUSKUS149 Kč

Úterý 24. 10.

KROUPOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM
1.SEKANÝ BIFTEK SE SÁZENÝM VEJCEM, VAŘENÉ BRAMBORY, PIKANTNÍ RAJČATOVÁ SALSA S JALAPEŇOS PAPRIČKOU99 Kč
2.KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIÓNECH, DUŠENÁ RÝŽE, LISTOVÝ SALÁTEK99 Kč
3.TIP šéfkuchaře HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ NA ROŠTU, SÁZENÉ VEJCE, VÍDEŇSKÁ CIBULKA, HRANOLKY149 Kč

Středa 25. 10.

FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S PÁRKEM
1.PEČENÁ KRKOVICE, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT ZELNÝ S KŘENEM99 Kč
2.BURGUNDSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, KYNUTÉ HOUSKOVÉ KNEDLÍK99 Kč
3.TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA S GRILOVANOU ZELENINOU, BYLINKOVÁ BAGETA149 Kč

Čtvrtek 26. 10.

HOVĚZÍ POLÉVKA S NUDLEMI A ZELENINOU
1.PLNĚNÝ PITA CHLÉB TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, LEDOVÝM SALÁTEM, CIBULKOU A ZELENINOU99 Kč
2.KUŘECÍ SOTÉ S PÓRKEM, CIBULKOU, SMETANOU A DUŠENOU RÝŽÍ99 Kč
3.TIP šéfkuchaře SMAŽENÝ ŘÍZEK Z KACHNÍCH PRSOU, MÁSLOVÉ BRAMBORY159 Kč

Pátek 27. 10.

SMETANOVÁ S FAZOLOVÝMI LUSKY A BRAMBOREM
1.PENNE S MASOVÝM RAGŮ, KOŘENOVOU ZELENINOU A SÝREM GRAN MORAVIA99 Kč
2.SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ "SPECIÁL" S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM99 Kč
3.TIP šéfkuchaře QUESADILLAS DE POLLO, PŘEKLÁDANÉ TORTILY KUŘECÍM MASEM, LEDOVÝ SALÁT, OMÁČKA FESCA A ZAKYSANÁ SMETANA149 Kč