Reklama

Sobota 23. února 2019, svátek má Svatopluk, venku je -3.5 °C

Restaurace MEXICANA

11:00 - 15:00

Pondělí 25. 2.

UZENÁ POLÉVKA S KROUPAMI
1.OVOCNÉ KNEDLÍKY SE SLADKÝM TVAROHEM, CUKREM A MÁSLEM115 Kč
2.ČOČKA NA KYSELO S PEČENÝM BŮČKEM, ČERSTVÝ CHLÉB, OKUREK115 Kč
3.TIP šéfkuchaře KACHNÍ ROLÁDA, GRATINOVANÉ BRAMBORY SE SMETANOU159 Kč

Úterý 26. 2.

FAZOLOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU
1.ZELENINOVÝ SALÁT S CIBULOVÝMI KROUŽKY, RESTOVANOU SLANINOU, OPEČENÉ TOASTY115 Kč
2.KUŘECÍ "ONDRÁŠ"SE ZELNÝM SALÁTEM115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA SMETANOVÉM RIZOTU S LIŠKAMI159 Kč

Středa 27. 2.

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA
1.PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK115 Kč
2.KRŮTÍ KOUSKY SE ZELENINOU A SWEET CHILLI OMÁČKA, DUŠENÁ RÝŽE115 Kč
3.TIP šéfkuchaře SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA S PROSCIUTTEM, EMENTÁLEM, BRAMBOROVÁ KAŠE159 Kč

Čtvrtek 28. 2.

SLOVENSKÁ ZELENINOVÁ S DROBENÍM
1.LOŠTICKÝ KUŘECÍ PLÁTEK, PETRŽELOVÉ BRAMBORY115 Kč
2.ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, DUŠENÁ RÝŽE115 Kč
3.TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA NA BYLINKÁCH, BRAMBOROVO-BROKOLICOVÉ PYRÉ159 Kč

Pátek 1. 3.

FRANKFURTSKÁ POLÉVKA
1.KUŘECÍ PLÁTEK S BROSKVÍ, SÝREM, KROKETY115 Kč
2.SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM BRAMBOREM, TATARSKOU OMÁČKOU115 Kč
3.TIP šéfkuchaře FAJITAS Z HOVĚZÍHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA, TORTILA159 Kč