UZENÁ POLÉVKA S KROUPAMI | ||
1. | OVOCNÉ KNEDLÍKY SE SLADKÝM TVAROHEM, CUKREM A MÁSLEM | 115 Kč |
2. | ČOČKA NA KYSELO S PEČENÝM BŮČKEM, ČERSTVÝ CHLÉB, OKUREK | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře KACHNÍ ROLÁDA, GRATINOVANÉ BRAMBORY SE SMETANOU | 159 Kč |
FAZOLOVÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU | ||
1. | ZELENINOVÝ SALÁT S CIBULOVÝMI KROUŽKY, RESTOVANOU SLANINOU, OPEČENÉ TOASTY | 115 Kč |
2. | KUŘECÍ "ONDRÁŠ"SE ZELNÝM SALÁTEM | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA SMETANOVÉM RIZOTU S LIŠKAMI | 159 Kč |
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA | ||
1. | PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 115 Kč |
2. | KRŮTÍ KOUSKY SE ZELENINOU A SWEET CHILLI OMÁČKA, DUŠENÁ RÝŽE | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA S PROSCIUTTEM, EMENTÁLEM, BRAMBOROVÁ KAŠE | 159 Kč |
SLOVENSKÁ ZELENINOVÁ S DROBENÍM | ||
1. | LOŠTICKÝ KUŘECÍ PLÁTEK, PETRŽELOVÉ BRAMBORY | 115 Kč |
2. | ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, DUŠENÁ RÝŽE | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA NA BYLINKÁCH, BRAMBOROVO-BROKOLICOVÉ PYRÉ | 159 Kč |
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA | ||
1. | KUŘECÍ PLÁTEK S BROSKVÍ, SÝREM, KROKETY | 115 Kč |
2. | SMAŽENÝ KVĚTÁK S VAŘENÝM BRAMBOREM, TATARSKOU OMÁČKOU | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře FAJITAS Z HOVĚZÍHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA, TORTILA | 159 Kč |