KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCI (1,3) | ||
1. | KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE S TĚSTOVINAMI (1,3,7,12) | 115 Kč |
2. | PEČENÝ VEPŘOVÝ BOK SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY (1,3,7,12) | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře FILET TRESKY TMAVÉ s RESTOVANOU CUKETOU NA MÁSLE, KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ BRAMBORY (1,4,7) | 159 Kč |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU (1,3,9) | ||
1. | BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, CUKREM A PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM (1,3,7,12) | 115 Kč |
2. | SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA S BRAMBOROVÝM SALÁTEM (1,3,7,12) | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře FAJITAS Z VEPŘOVÉHO MASA S RESTOVANOU CIBULKOU, PAPRIKOU, OMÁČKA FRESCA A ZAKYSANÁ SMETANA, TORTILA (1,7) | 159 Kč |
ZELENINOVÁ POLÉVKA | ||
1. | SMAŽENÉ ŽAMPIÓNY S VAŘENÝM BRAMBOREM A TATARSKOU OMÁČKOU | 115 Kč |
2. | KRŮTÍ SMĚS S JÁTRY SLANINOU, CIBULÍ, DUŠENÁ RÝŽE | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře RESTOVANÉ NUDLIČKY Z PANENKY, S HŘÍBKY A ZELENINOU, BRMBOROVÉ GNOCCHI, SÝR GRAN MORAVIA | 159 Kč |
RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU | ||
1. | GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO S BYLINKOVÝM MÁSLEM, ZELENINOVÉ RIZOTO | 115 Kč |
2. | VEPŘOVÁ KRKOVIČKA NA VÍNĚ SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře KANČÍ VÝPEČKY S ČERVENÝM ZELÍM, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY | 159 Kč |
GULÁŠOVÁ POLÉVKA | ||
1. | SVÍČKOVÁ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 115 Kč |
2. | KUŘECÍ PRSO S PAŽITKOVOU OMÁČKOU A MAČKANÉ BRAMBORY | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA PODÁVANÁ S HOUBOVÝM BULGUREM | 159 Kč |
ČOČKOVÁ POLÉVKA S VEJCI | ||
1. | ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ S DUŠENOU RÝŽÍ | 115 Kč |
2. | SEGEDÍNKY GULÁŠ „SPECIÁL“S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře STEAK Z LOSOSA s RESTOVANÝM CHŘESTEM, SMETANOVÁ OMÁČKA, BRAMBOROVO-CITRÓNOVÉ PYRÉ | 159 Kč |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | ||
1. | SPAGHETTI AGLIO E OLIO SÝR GRAN MORAVIA | 115 Kč |
2. | SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK POTŘENÝ ČESNEKEM S BRAMBOROVOU KAŠÍ | 115 Kč |
3. | TIP šéfkuchaře FLANK STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY | 159 Kč |