Reklama

Středa 19. února 2020, svátek má Patrik, venku je 2.8 °C

Restaurace Goliáš

11:00 - 14:00

Středa 19. 2.

Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi
1.Kuřecí gordon blue, vařené brambory, salát coleslaw114 Kč
2.Vepřová kýta podle pražského uzenáře, špekový knedlík109 Kč
3.Vepřová játra na grilu, opékané brambory, cibule, hořčice104 Kč
4.Špagety s italskou pancettou, cibulí, vejci a smetanou, sypané parmazánem104 Kč

Čtvrtek 20. 2.

Zeleninová polévka
1.Medailonky z vepřové panenky se švestkovou omáčkou, krokety114 Kč
2.Konfitovaná vepřová krkovička, cukrové hráškové lusky, rýže Basmati109 Kč
3.Kuře á la kachna, červené zelí, bramborový knedlík104 Kč
4.Domácí tvarohové knedlíčky s jahodovou omáčkou a šlehačkou104 Kč

Pátek 21. 2.

Frankfurtská polévka
1.Kuřecí stehenní steak, grilované fazolové lusky, pečené brambory114 Kč
2.Masový špíz s chorizem, paprikou a cibulí, šťouchané brambory, omáčka ze sušených rajčat109 Kč
3.Libové výpečky, dušené zelí, houskový knedlík104 Kč
4.Smažený hermelín zdobený brusinkami, vařené brambory, tatarská omáčka104 Kč

Celotýdenní nabídka: Kuřecí prsíčko v parmazánovém těstíčku, prokládané rukolou, americké brambory 139 Kč