Reklama

Úterý 19. ledna 2021, svátek má Doubravka, venku je 0.5 °C

FARMAK - GASTRO, s.r.o.

11:00 - 13:00

Úterý 19. 1.

Kedlubnová s bramborem (1,7,9)
1.Vepřová kotleta špikovaná šunkou, rýže (1,6,7,9)
2.Zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem, okurek (1,3,6,7,10)
3.Zeleninové řízečky se sýrem, brambory, míchaný zeleninový salát (1,3,7)
4.Pečený pstruh s grilovacím kořením, brambory, míchaný zeleninový salát (1,4,7)
5.Ďábelská masová pomazánka s feferonkami, obložená zeleninou, chléb (1,7,9,10)
6.Sójový bramborový guláš, chléb (1,6,9)

Středa 20. 1.

Gulášová (1,9)
1.Luhačovický špaček, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)
2.Makarony s mletým vepřovým masem, rajčatovou omáčkou a sypané sýrem (1,3,6,7)
3.Koprová omáčka, vařené vejce, brambory (1,3,7)
4.Kuřecí závitek s masovo - ořechovou náplní, kari rýže, zelný salát s koprem (1,6,7)
5.Sýrový salát (celer, jablko, šunka, sýr, majonéza), bageta (1,3,7,9,10)
6.Květák po římsku, brambory (1,7,9)

Čtvrtek 21. 1.

Zelná (1,7,9,10)
1.Kuřecí nudličky tabasco, těstoviny (1,3,6,7)
2.Krůtí prsa v barbecue omáčce, rýže (1,6,7,9)
3.Meruňkový táč (1,3,7)
4.Smažená vepřová kotleta, bramborová kaše, salát z červené řepy (1,3,7)
5.Sójový salát s jogurtem a cibulkou, slunečnicový chléb (1,3,6,7)
6.Zapečená kapusta s bramborem ve smetanovo - sýrové omáčce (1,7)

Pátek 22. 1.

Slepičí se zeleninou a vlasovými nudlemi (1,3,9)
1.Vepřová plec, špenát, bramborový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Kuřecí plátek na másle, hrášková rýže (1,6,7,9)
3.Tortilla se zeleninovou směsí a sýrem (1,3,7,9)
4.Anglická vepřová játra, brambory, tatarská omáčka (1,3,6,7,10)
5.Rýžový salát s opečenými vepřovými nudličkami s gyros kořením a zeleninou (1,6,9,10)
6.Nákyp z kysaného zelí s tofu sýrem (1,6,7,9,10)

Pondělí 25. 1.

Americká drůbeží (1,7,9)
1.Vepřová pečeně zbojnická (česnek, slanina), houskový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Neapolské nudle s kuřecím masem sypané sýrem (1,3,6,7,9,12)
3.Jablečný závin z listového těsta (1,3,7)
4.Hovězí španělský ptáček, rýže, okurkový salát (1,3,6,10)
5.Rybičková pomazánka obložená zeleninou, pečivo (1,3,4,7,10)
6.Dýně pečená na kari, brambory (1,6,7,9)

Úterý 26. 1.

Kapustová s bramborem (1,7,9)
1.Masové kuličky, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
2.Vepřová kotleta s kari omáčkou, rýže (1,6,7,9)
3.Krupicový nákyp s meruňkami (1,3,7)
4.Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, brambory, salát z pekingského zelí (1,6,7,9)
5.Mrkvový salát s hrozny, jogurtovým dresinkem, raženka (1,3,7,10)
6.Zapečená zelenina s bramborem a mozzarellou (7,9)

Středa 27. 1.

Zabíjačková (1)
1.Jitrnicový a jelítkový prejt, kysané zelí, brambory (1,3,7,10)
2.Bramborák s uzeninou (2 kusy), salát z kysaného zelí (1,3,7,10)
3.Zeleninové lečo s vejci, rohlík (1,3,7,9)
4.Marinovaná krkovice s křehkou zeleninou, špecle, salát z kysaného zelí (1,3,6,7,9,10)
5.Orientální rýžový salát (drůbeží maso, broskve, majonéza, okurek, kečup, med) (1,6,7,10)
6.Špagety se sýrovou omáčkou a sójovým masem (1,6,7,9)

Čtvrtek 28. 1.

Dýňová se zeleninou (1,7,9)
1.Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot (1,6,7)
2.Vepřové nudličky po námořnicku (rajčatový protlak, víno, vejce), rýže (1,3,6,7,12)
3.Nudle s mákem a cukrem maštěné máslem (1,3,7)
4.Smažená vepřová játra, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)
5.Fazolový satát se sýrem, zeleninou a anglickou slaninou (7,9)
6.Houbové curry (pikantní směs hub se zeleninou), rýže (1,6,9)

Pátek 29. 1.

Francouzská (1,3,9)
1.Segedinský vepřový guláš, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
2.Vepřové srdce na slanině, rýže (1,6)
3.Smažené sýrové krokety, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
4.Konopišťský kuřecí steak (žampióny, pórek, smetana), šťouchané brambory, mrkvový salát (1,6,7,9)
5.Kus - kus s vařeným vejcem brokolicí a pečenou paprikou (1,3,7)
6.Okarové čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambory (1,6,10)

Pondělí 1. 2.

Kmínová s vejci (1,3,9)
1.Uzená moravská kýta, křenová omáčka, bramborový knedlík (1,3,7,9)
2.Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (1,6,7,10)
3.Koblihy s marmeládou (1,3,7)
4.Smažený hermelín, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
5.Bulgur s kuřecími nudličkami a čínskou zeleninou (1,6,9)
6.Cuketový guláš s bramborem a tofu sýrem, chléb (1,6,9)

Úterý 2. 2.

Kulajda (1,3,7,9)
1.Přírodní sekaný řízek na másle, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)
2.Houbový kuba s uzeným masem a slaninou (1,9)
3.Tortelliny s houbovou omáčkou (1,3,7,9,10)
4.Brněnská kuřecí kapsa, rýže, čínský salát s kukuřicí (1,3,6,7,9)
5.Tvarohová pomazánka s čerstvou cibulkou, obložená zeleninou, pečivo (1,3,7)
6.Cizrna na paprice, rýže (1,6,7,9)

Středa 3. 2.

Masový krém se zeleninou (1,7,9)
1.Kuřecí nudličky po sečuánsku, rýže (1,6,9)
2.Hodolanská omáčka (brambory, klobása, žampiony, okurek a vejce v bílé omáčce s divokým kořením), chléb (1,3,6,7,9,10)
3.Ovocné kynuté knedlíky sypané cukrem se skořicí a maštěné máslem (1,3,7)
4.Vepřové ražničí (2 plátky masa) s hořčicí a cibulí, brambory, okurkový salát (1,6,10)
5.Smažené rybí prsty obložené zeleninou, dresink, pečivo (1,3,7,10)
6.Císařské zapečené brambory (1,7,9)

Čtvrtek 4. 2.

Hrachová s párkem (1,3,7,9)
1.Domažlické vepřové ragů, těstoviny (1,3,6,7,9)
2.Krůtí prsa po zahradnicku, rýže (1,6,7,9)
3.Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
4.Smažené kuřecí stehno, brambory maštěné máslem, zelný salát s koprem (1,3,7)
5.Těstovinový salát penne se šunkou, sýrem a zeleninou (1,3,7)
6.Pohankové placičky, brambory, zelný salát s koprem (1)

Pátek 5. 2.

Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem (1,3,7,9)
1.Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
2.Špagety po milánsku sypané sýrem (šunka, rajče, kečup) (1,6,7)
3.Špenátové karbanátky s uzeným sýrem, bramborová kaše (1,3,7)
4.Kuřecí plátek zapečený s rajčaty a sýrem, divoká rýže, kompot (1,6,7,9)
5.Pikantní bramborový salát s mexickou zeleninou, raženka (1,3,7,9,10)
6.Sójové nudličky s bretaňskou zeleninou, divoká rýže (1,6,9)