Reklama

Pondělí 28. září 2020, svátek má Václav (dnes je Den české státnosti), venku je 10.2 °C

FARMAK - GASTRO, s.r.o.

11:00 - 13:00

Pondělí 28. 9.

Zavřeno - svátek

Úterý 29. 9.

Kmínová s vejci (1,3,9)
1.Smažený karbanátek se zeleninou, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)
2.Vepřové srdce na slanině, rýže (1,6)
3.Rýžový nákyp se švestkami (1,3,7)
4.Mix grill (kuřecí a vepřové maso), brambory, domácí salát z červené řepy (1,6,9,10)
5.Kus - kus s pangou (ryba) a zeleninou (1,4,9)
6.Šoumeni (špagety se zeleninou) (1,9)

Středa 30. 9.

Zelná s klobásou (1,7,9)
1.Pečené kuřecí stehno, rýže, kompot (1,6,7)
2.Halušky s kysaným zelím uzeným masem a slaninou (1,3,7,10)
3.Koblihy s marmeládou (1,3,7)
4.Kuřecí kapsa s pršutem a mozzarellou, brambory, kompot (1,6,7)
5.Bramboráčky obložené zeleninou, dresink, (1,6,7)
6.Sójové nudličky kung - pao, rýže (1,6,5,9,12)

Čtvrtek 1. 10.

Hráškový krém (1,3,7,9)
1.Kuřecí perkelt, těstoviny (1,3,6,7,9)
2.Krůtí plátek na žampiónech, rýže (1,6,7,9)
3.Slaná jáhlová kaše se sýrem a petrželkou (7)
4.Smažený vepřový řízek, brambory maštěné máslem, salát coleslaw (1,3,7,9)
5.Mrkvový salát s ananasem a pomeranči, celozrnná bageta (1,3,7)
6.Sečuánská směs smažená s tofu sýrem, slunečnicový chléb (1,6,9)

Pátek 2. 10.

Hovězí s kapáním (1,3,7,9)
1.Hovězí maso s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Alsaský cibulový koláč se zakysanou smetanou a anglickou slaninou (1,3,7)
3.Zeleninové rizoto sypané parmazánem, míchaný zeleninový salát (1,7,9)
4.Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, šťouchané brambory, míchaný zeleninový salát (1,6,7,9)
5.Těstovinový salát se zeleninou a česnekovou majonézou (1,3,7,10)
6.Dýňový guláš s bramborem, rýže (1,6,9)

Pondělí 5. 10.

Slepičí s rýží a hráškem (9)
1.Burgundská vepřová kýta, houskový knedlík (1,3,6,7,9,12)
2.Šunkofleky s uzeným masem, okurek (1,3,7,10)
3.Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
4.Kuřecí loštická kapsa (tvarůžek), rýže, okurkový salát (1,6,7,9)
5.Italský bramborový salát (mortadella, rajče, celer, cibule, ocet, bazalka), pečivo (1,3,7,9,10)
6.Fazolky na paprice, těstoviny (1,6,7,9)

Úterý 6. 10.

Rajčatová s těstovinovou rýží (1,3,9)
1.Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)
2.Budějovická hovězí pečeně (slanina, rajče, paprika, česnek, smetana), těstoviny (1,3,6,7)
3.Alpský kynutý knedlík plněný povidly, přelitý vanilkovým krémem a sypaný mákem (1,3,7)
4.1/2 grilovaného kuřete, míchaný zeleninový salát, chléb (1,6,7)
5.Mrkvový salát s rozinkami, dýňovými a slunečnicovými semínky, bageta (1,3,7)
6.Zeleninová směs se sójovou drtí, rýže (1,6,9)

Středa 7. 10.

Hrachová s párkem (1,3,9)
1.Kuřecí nudličky se sýrovo - smetanovou omáčkou, špagety (1,6,7)
2.Vepřové maso, zadělávaná zelenina, brambory (1,6,7,9)
3.Palačinky s marmeládou a cukrem (1,3,7)
4.Marinovaná krkovice v hořčično - pepřové omáčce, rýže, mrkvový salát (1,6,7,10)
5.Kus - kus s tuňákem a zeleninou (1,4)
6.Polenta (kukuřičná kaše) se strouhaným sýrem (7)

Čtvrtek 8. 10.

Pórková s vejci (1,3,7,9)
1.Krůtí prsa špikovaná šunkou, rýže (1,6,7,9)
2.Maďarský bramborový guláš s vepřovým masem, chléb (1,6,9)
3.Špecle se zeleninou a vejci (1,3,7,9)
4.Smažená vepřová játra, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
5.Rýžový salát s kuřecím masem a ředkvičkami (žampióny, sýr, okurek) (1,3,7,10)
6.Houbové curry (pikantní směs hub se zeleninou a cizrnou), pita chléb (1,6,9)

Pátek 9. 10.

Hovězí se zeleninou a zavářkou (1,3,7,9)
1.Svíčková na smetaně z hovězí kýty, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
2.Šarišské zelí s uzeninou (1,6,7,10)
3.Makový závin z kynutého těsta (1,3,7)
4.Kuřecí plátek s mandlovou krustou, brambory, kompot (1,3,6,8)
5.Bulgur s pečenou zeleninou (1,7,9)
6.Dušená zelenina, rýže (1,9)