Reklama

Čtvrtek 15. dubna 2021, svátek má Anastázie, venku je 3.6 °C

FARMAK - GASTRO, s.r.o.

11:00 - 13:00

Čtvrtek 15. 4.

Fazolová (1,7,9)
1.Kuřecí kung - pao, rýže (1,3,6,9,12)
2.Krůtí prsa s barbecue omáčkou, špecle (1,3,6,8,9,12)
3.Těstovinový nákyp s ovocem (1,3,7)
4.Smažený kovářský vepřový řízek (hořčice, cibule), brambory, míchaný zeleninový salát (1,3,7,10)
5.Zelný salát s olivami, šunkou a žampióny, bageta (1,3,7)
6.Kus kus se zelenou fazolkou a zeleninou s kukuřičným kláskem (1,9)

Pátek 16. 4.

Slepičí s nudlemi a zeleninou (1,3,7,9)
1.Vepřový vrabec (1 ks), dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Alsaský cibulový koláč se zakysanou smetanou a anglickou slaninou (1,3,7)
3.Smažený celer, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,9,10)
4.Kuřecí plátek zapečený s broskví a sýrem, hrášková rýže, mrkvový salát (1,6,7,9)
5.Šopský salát s balkánským sýrem, celozrnná bageta (1,3,7)
6.Dušená kořeněná cuketa se smetanou, brambory (1,7,9)

Pondělí 19. 4.

Rajská s těstovinovou rýží a zeleninou (1,3,7,9)
1.Uzená kladenská pečeně, křenová omáčka, bramborový knedlík (1,3,7,9)
2.Zapečené těstoviny s kuřecím masem sypané sýrem, sterilovaný salát (1,3,6,7,10)
3.Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
4.Vepřový plátek s rajčetem a balkánským sýrem, brambory, salát z pekingského zelí (1,6,7,9)
5.Rajčatový salát s olivami mozzarellou a bazalkou, slunečnicový chléb (1,7)
6.Lilek s bramborymi a paprikou, rýže (1,7,9)

Úterý 20. 4.

Masový krém (1,7,9)
1.Vepřová kotletka na žampiónech, bramborová kaše (1,6,7,9)
2.Kuřecí nudličky s kuřecími játry a zeleninou, rýže (1,6,7,9)
3.Smažený květák, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
4.Pečené kuře 1/2, salát Coleslaw, chléb (1,7,9)
5.Mrkvový salát s paprikami, bílým zelím a majonézou, pečivo (1,3,7,10)
6.Sečuánská směs smažená s tofu sýrem, sójový suk (1,6,7,9)

Středa 21. 4.

Zelná (1,7,9,10)
1.Čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambory (1,3,10)
2.Krůtí prsa po maďarsku (lečo), rýže (1,6,9)
3.Sýrové tortellini se špenátem (1,3,7,9)
4.Medajlonky Švandy dudáka z vepřové kotlety (kečup, sýr), špecle, okurkový salát (1,3,7,9)
5.Rýžový salát s brokolicí a kousky lososa (3,4,7)
6.Sójové kostky na smetaně, těstoviny (1,6,7,9)

Čtvrtek 22. 4.

Kapustová s bramborem (1,7,9)
1.Hovězí nudličky stroganov (citron, rajčatový protlak, smetana), těstoviny (1,3,6,7,9)
2.Kuřecí plátek na rozmarýnu, jasmínová rýže (1,6,7,9)
3.Krupicová kaše sypaná perníkem a máslem, kompot (1,7)
4.Smažený kapr, brambory, míchaný zeleninový salát (1,3,4,7)
5.Bramboráčky obložené zeleninou, jogurtový dip, pečivo (1,7)
6.Zeleninové chilli (směs fazolí se zeleninou), jasmínová rýže (7,9)

Pátek 23. 4.

Hovězí se zeleninou a celestýnskými nudlemi (1,3,7,9)
1.Vepřová kýta pečená, červené zelí, houskový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Hodolanská omáčka (brambory, klobása, žampiony, okurek a vejce v bílé omáčce s divokým kořením), chléb (1,3,6,7,9,10)
3.Kynutý makový závin (1,3,7)
4.Kuřecí kapsa s pikantní masovou směsí, rýže, rajčatový salát (1,6,9,10)
5.Ledový salát se zeleninou a smaženými cibulovými kroužky, bagetka (1,3,7)
6.Dušená zeleninová směs, brambory (1,7)

Pondělí 26. 4.

Česneková s vejci (3,9)
1.Vepřová kotleta, houbovo - smetanová omáčka, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10)
2.Vepřová játra na cibulce s čínskou zeleninou, rýže (1,6,9,10)
3.Kefírové racuchy (lívance) s povidly (1,3,7)
4.Kuřecí plátek quattro formaggi (4 druhy sýru), brambory s petrželkou, zelný salát s hráškem (1,7,9)
5.Čočkový salát s anglickou slaninou a kyselou okurkou, chléb (1,10)
6.Pikantní fazole s pórkem, chléb (1,6,9)

Úterý 27. 4.

Žurek (kyselá polévka s bramborami a párkem) (1,3,7,9)
1.Masové klopsy a rajčatovou omáčkou, těstoviny (1,3,6,7,9)
2.Krůtí prsa pečená na bylinkách, zeleninová rýže (1,6,7,9)
3.Omeleta s hráškem, kukuřicí a žampióny, brambory (1,3,7)
4.Zrazy zawijané (hovězí závitek se slaninou, kyselou okurkou, cibulí a kápií), pikantní omáčka, brambory, rajčatový salát (1,6,9,10)
5.Smažené stripsy, zeleninový salát, dresink, bagetka (1,3,7,10)
6.Dýňové lečo s rýží, těstoviny (1,7,9)

Středa 28. 4.

Zupa koperkowa (koprová) (1,3,7,9)
1.Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot (1,6,7,9)
2.Vepřová pečeně s polskou omáčkou (povidlová s mandlemi), špecle (1,3,7,9)
3.Zapečené těstoviny s grilovanou zeleninou a sýrem (1,3,7,9)
4.Rybí filé pečené na másle s bylinkami a mořským kořením, brambory, kompot (4,9)
5.Párty salát (zelí, jablka, mrkev, majonéza, celer, kukuřice, smetana), bageta (1,3,7,9,10)
6.Zeleninové rizoto z divoké rýže s taveným sýrem (7,9)

Čtvrtek 29. 4.

Čočková s vejci (1,3,7,9)
1.Směs kuřecích a vepřových nudliček s mexickou zeleninou, rýže (1,6,9)
2.Staropolský bigos (zelí, vepřové maso, slanina, víno, klobása, sušené houby, rajčatový protlak), chléb (1,6,9,10,12)
3.Paczki (koblihy s marmeládou) (1,3,7)
4.Smažený kuřecí řízek, bramborový salát, okurkový salát (1,3,7,9,10)
5.Bulgur se zeleninou a sójovými nudličkami (1,6,9)
6.Tofu guláš, rýže (1,6,9)

Pátek 30. 4.

Krupnik (s ječnými kroupami, strouhanou zeleninou a uzeným masem) (1,9)
1.Plzeňský hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Zapečené brambory s mletým masem a sýrem (1,3,6,7,9)
3.Makowiec (makovec) (1,3,7)
4.Kuřecí steak na zeleném pepři se smetanovou omáčkou, rýže, celerový salát s mrkví (1,6,7,9,10)
5.Salát Rumcajs (salám, paprika,majonéza, sterilované okurky, brambory), pečivo (1,3,7,10)
6.Špagety boscaiola sypané sýrem (česnek, rajče, bazalka) (1,6,7,9)