Reklama

Čtvrtek 16. července 2020, svátek má Luboš, venku je 20.8 °C

FARMAK - GASTRO, s.r.o.

11:00 - 13:00

Čtvrtek 16. 7.

Boršč (1,7,9,10)
1.Moravské zelí s kolečkem sekané, brambory (1,3,9,10)
2.Kuřecí rizoto se zeleninou sypané sýrem, okurek (1,6,7,10)
3.Nudle s cukrem a mákem, maštěné máslem (1,3,7)
4.Smažený kovářský vepřový řízek (cibule, hořčice), bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7,10)
5.Hanácké studené prkénko (klobáska, uzené, anglická slanina), okurek, křen, hořčice, chléb (1,10)
6.Sójový bramborový guláš, chléb (1,6)

Pátek 17. 7.

Slepičí se zeleninou a smaženým hráškem (1,3,7,9)
1.Hanácký vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Hodolanská omáčka (brambory, klobása, žampióny, okurek a vejce v bílé omáčce s divokým kořením), chléb (1,3,6,7,10)
3.Kapustový nákyp, brambory, zelný salát s koprem (1,3,7)
4.Krůtí plátek se smetanovým kari přelivem, brambory, zelný salát s koprem (1,6,7,10)
5.Domácí tlačenka s octem a cibulí, chléb (1)
6.Tagliatelle boscaiola (žampióny, česnek, rajče) (1,3)

Pondělí 20. 7.

Skotská (zeleninová) (1,3,9)
1.Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík (1,3,6,7,9)
2.Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a slaninou (1,3,7,10)
3.Smažený květák brambory, tatarská omáčka (1,3,7)
4.Karlovarský kuřecí kotouč (pórek, okurek, vejce), rýže, rajčatový salát s cibulkou (1,3,6,7,10)
5.Penne salát s jarní cibulkou, červenou paprikou, kukuřicí a sýrem (1,3,7)
6.Zapečená kapusta s bramborami a nivou (1,7,9)

Úterý 21. 7.

Z hlávkového zelí s paprikami (1,7,9)
1.Kuřecí čínská pánev, rýžové nudle (1,3,6,9)
2.Vepřová kotleta zadělávaná zelenina, brambory (1,6,7)
3.Čočka na kyselo, vařené vejce, cibulka, okurek, chléb (1,3,7,10)
4.Kuřecí ondráš, salát z kysaného zelí (1,3,7,10)
5.Vajíčkový salát obložený zeleninou, pečivo (1,3,7,10)
6.Bulgur s grilovanou zeleninou (1,6)

Středa 22. 7.

Sójová polévka se zeleninou (1,6,7,9)
1.Znojemská kotleta (okurky), rýže (1,6,10)
2.Masové kuličky, rajská omáčka, těstoviny (1,3,6,7,9)
3.Tvarohové knedlíky s nutelou a zakysanou smetanou (1,3,7)
4.Marinované žebírko, brambory, čínský salát s hráškem a kukuřicí (1,6,10)
5.Rýžový salát s kuřecím masem, houbami a zeleninou (1,6,9)
6.Šoumeni (špagety se zeleninou) (1,9)

Čtvrtek 23. 7.

Gulášová (1,9)
1.Krůtí prsa marinovaná v pepřové omáčce, kari rýže (1,6)
2.Staropolský vepřový bigos (uzenina, slanina, kysané zelí, rajčatový protlak, houby), chléb (1,6,9,10)
3.Perník s marmeládou sypaný kokosem (1,3,7)
4.Smažená treska, bramborová kaše, zelný salát s koprem (1,3,4,7)
5.Salát ze zelených fazolek s anglickou slaninou a křenem, pečivo (1,3,7)
6.Teplý květákový salát s fazolemi, chléb (1)

Pátek 24. 7.

Hovězí se zavářkou (1,3,9)
1.Plzeňský hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,6,7)
2.Kuřecí plátek na žampiónech, brambory (1,6,7)
3.Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
4.Smažené rizolety, salát coleslaw (1,3,6,7,9)
5.Kukuřičný salát s krabími tyčinkami, pečivo (1,3,4)
6.Těstoviny po italsku s parmazánem (1,6,7,9)

Pondělí 27. 7.

Česneková s vejci (1,3,9)
1.Vepřová pečeně na portském, houskový knedlík (1,3,6,7,9,12)
2.Srbský kuřecí plátek (lečo), rýže (1,6,7,9)
3.Sýrové tortelliny se špenátem (1,3,7,9)
4.Smažený sýr, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)
5.Řecký zeleninový salát (rajče, okurek, olivy, paprika, balkánský sýr), celozrnná bageta (1,3,7)
6.Bretaňské fazole, chléb (1,6)

Úterý 28. 7.

Havířská fazolačka (1,7,9,10)
1.Mexický guláš, hrášková rýže (1,6,9,10)
2.Vepřové srdce na smetaně, těstoviny (1,3,6,7,9,10)
3.Palačinky s marmeládou (1,3,7)
4.Kuřecí plátek s pršutem, brambory, salát z kysaného zelí s mrkví (1,6,10)
5.Italský svačinový salát (ledový salát, salám, rajče, vejce), bageta (1,3,7)
6.Dýně pečená na kari, brambory (1,7)

Středa 29. 7.

Zeleninová (1,7,9)
1.Smažený sekaný chalupářský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)
2.Vepřová kotleta \"Tabaco\" (žampiony, zelená paprika, kari), rýže (1,6,10)
3.Koprová omáčka, vařená vejce, brambory (1,3,7)
4.Šumavská kuřecí kapsa (játra, žampióny), divoká rýže, okurkový salát (1,6,7)
5.Zeleninový talíř s bramboráčky obložený zeleninou, pečivo (1,3,7)
6.Tagliatelle s česnekem a feferonkou (žampióny, petrželka) (1,3,7)

Čtvrtek 30. 7.

Dršťková z hlívy ústřičné (1,9)
1.Kuřecí azu po tatarsku (kečup, okurek), těstoviny (1,3,6,10)
2.Krůtí prsa špikovaná mrkví, rýže (1,6,9)
3.Rýžová kaše s máslem a čokoládou, sypaná cukrem (1,3,7)
4.Smažený vepřový řízek, brambory, kompot (1,3,7)
5.Letní ředkvičkový salát se zeleninou a sýrem, celozrnná bageta (1,3,7)
6.Zapečené brambory s houbami, jogurtem a sýrem (1,7)

Pátek 31. 7.

Slepičí se špenátovým kapáním (1,3,6,7,9)
1.Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborový knedlík (1,3,6,7,10)
2.Šunkofleky s uzeným masem, okurek (1,3,7,10)
3.Kynutý makový závin (1,3,7)
4.Pstruh pečený na másle, plátek citrónu, brambory, sterilovaný salát (4,7)
5.Kus-kus s opečenými kuřecími nudličkami a zeleninou (1,6,9)
6.Mrkev dušená se smetanou, brambory (1,7,9)