AQUA RESTAURANT - NH Collection Olomouc Congress
Úterý 12. 8.
Zvěřinový vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi | ||
1. | Vepřové karé, dušená zelenina, šťouchané brambory | 195 Kč |
2. | Fusilli s telecím ragú a parmazánem | 195 Kč |
3. | Grilované supreme z perličky, salát z červené řepy | 215 Kč |
Středa 13. 8.
Krémová česneková polévka s krutony | ||
1. | Kuře na pomeranči, jasmínová rýže | 195 Kč |
2. | Presovaný asijský vepřový bok, nudle udon, kimchi | 195 Kč |
3. | Zeleninový salát s lososem, mangem a sezamem | 215 Kč |
Čtvrtek 14. 8.
Rajčatové consommé s tarhoňou a fazolemi | ||
1. | Kynuté jahodové knedlíky s máslem a tvarohem | 195 Kč |
2. | Grilovaná vepřová krkovice, baby brambory s gorgonzolou | 195 Kč |
3. | Ballotine z králíka, dýňové pyré, cukrový hrášek | 215 Kč |
Pátek 15. 8.
Cuketový krém s pancettou | ||
1. | Krůtí steak, salát z grilované zeleniny s fetou, bagetka | 195 Kč |
2. | Filet z tilápie, salát z grilované zeleniny s fetou, bagetka | 195 Kč |
3. | Rump steak, salát z grilované zeleniny s fetou, bagetka | 215 Kč |