Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Už víte, kde oslavíte Silvestra? Skvělé zážitky chystají v restauraci M Trojka

Tipy a názory

6.12.2016

Autor: rol

Unikátní zážitkový večer si připravila na poslední den v roce restaurace M Trojka v Olomouci. “Zbytečně se nerozmýšlejte a rezervujte si místo, protože lístky mizí jako pára nad hrncem. Máme pro vás totiž nezapomenutelný program,” láká moderátor Silvestra v olomoucké M Trojce Marek Berger.

Čarovnou noc hostům připraví kouzelník Michal Janza, který se specializuje jak na jevištní vystoupení, tak na přímý kontakt s diváky. Jedinečné kostýmy, vtip a vášeň dají dohromady s tancem a zpěvem fantastické (či fantastičtí) Scandalladies ve své travesty show. Večer si osladíme lahodným výběrem ručně vyráběné čokolády z Troubelic a okořeníme ochutnávkou rumů z tajných zásob restaurace. Těšte se na bohatou tombolu, silvestrovský ohňostroj, velkou filmovou soutěž a mnoho dalšího! Začínáme v 19:00 a party pojede až do rána.

Základní vstupenku pořídíte za 790 Kč (v ceně vstupenky je bohatý program, raut, ochutnávka čokolády a rumu), VIP vstupenka vás přijde na 980 Kč (v ceně vstupenky je bohatý program, raut, 0,3l sektu, ochutnávka čokolády a rumu, 1x fotka ve fotokoutku, lístek do tomboly). Vstupenky lze zakoupit pouze v restauraci M Trojka, nebo VIP vstupenku přes portál SMSticket.

rol

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip