Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma si zastřílela v Živanicích, Holice dostala osmičku od Hradce Králové

Sport

20.9.2017

Autor: rhe

Velmi rozdílně si vedly olomoucké kluby v MOL CUPu. Zatímco HETligová Sigma si s divizními Živanicemi s chutí zastřílela a zvítězila 8:0. Účastník MSFL 1. HFK Olomouc doma nenavázal na vyřazení druholigového Frýdku-Místku a prvoligové Zbrojovky Brno a ostudně prohrál s Hradcem Králové 1:8.

Útočník Sigmy Zdeněk Linhart z této šance sice neskóroval, ale mrzet ho to v duelu 3. kola MOL nemuselo. Hanáci vyhráli jasně 8:0. Útočník Sigmy Zdeněk Linhart z této šance sice neskóroval, ale mrzet ho to v duelu 3. kola MOL nemuselo. Hanáci vyhráli jasně 8:0. Foto: www.sigmafotbal.cz

Sigma nastoupila v brance s Reichlem, na stoperu se Štěrbou a Polomem, v záloze s Hálou, Moulisem a Obročníkem, na hrotu s Linhartem.
Domácí Živanice, druhý tým Divize C, se v úvodu zápasu sympaticky snažily bojovat, ale odolávat vydržely jen v úvodních třiceti minutách. Pak se v rychlém sledu střelecky prosadili Jakub Plšek a Pavel Moulis. Ještě v závěru poločasu měly Živanice jednu šanci, ale když krátce po přestávce přidal třetí branku Hála, bylo prakticky rozhodnuto.
A pak už také jen otázkou času, kolik branek se ještě podaří týmu SK Sigma dát. No a nakonec jich bylo ještě pět, k tomu jedna hezčí než druhá. Po hodině hry se trefil Manzia, za další tři minuty Moulis. Poslední tři branky dali hosté po krásných střelách z voleje ze střední vzdálenosti, obstarali je Kalvach, Obročník a Hála.
"Z celkového pohledu můžeme být spokojeni. Myslím, že hlavně ve druhém poločase naše hra snesla určitá měřítka a kritéria. Ale musím pochválit soupeře, do prvního gólu hrál velmi dobře, aktivně, asi to, co jsme očekávali. Živanice mají šikovné hráče ve středu hřiště, rychlý přechod, nebylo to jednoduché. No a potom definitivně rozhodla třetí branka, ta určila ráz zápasu,“ řekl pro www.sigmafotbal.cz trenér SK Sigma Václav Jílek.
V sobotu 23. září hostí Sigma Olomouc v HET lize od 17:00 na Andrově stadionu Duklu Praha, která dnes v MOL CUPu vypadla v Domažlicích.

Sokol Živanice - Sigma Olomouc 0:8 (0:2)

Branky: 30. a 63. Moulis, 47. a 81. Hála, 28. Plšek, 59. Manzia, 67. Kalvach, 74. Obročník.
Sestava Olomouce: Reichl - Hála, Štěrba, Polom, Vepřek (66. Kalvach) - Zahradníček (72. Sladký), Texl, Obročník, Plšek (56. Manzia), Moulis - Linhart. Trenér: Jílek.

Holici nepomohly ani posily Starý s Dabičem

Ve 3. kole poháru MOL Cup přivítali holičtí fotbalisté na domácí půdě druholigový tým FC Hradec Králové. Trenér Roman Sedláček do utkání postavil od první minuty oba nové hráče - Aleše Starého z Otrokovic a Milorada Dabiće z Vyškova. Holici se po úspěších v MOL CUPu a první výhře v MSFL přestalo dařit a v soutěži je dokonce poslední. Martýrium pokračovalo i v duelu s Votroky.
V dresu Hradce Králové nastoupil bývalý hráč HFK Libor Žondra. A právě bývalý forvard HFK Olomouc a rodák z Pivína už v první půli svůj bývalý klub nešetřil a nasázel Holici hattrick. Ten se mu povedl už v 58. minutě. Už poločas byl 0:4 pro Hradec.
Ve druhém poločase pokračovali hosté ve výborném výkonu, Holici se aspoň povedl čestný úspěch, když se v 51. minutě trefil Tilkeridis. V sobotu hostí HFK na domácím hřišti Líšeň a bude muset zabrat bodově naplno, aby o záchranu nehrál už od podzimu.

1.HFK Olomouc - FC Hradec Králové 1:8 (0:4)

Branky: 51. Tilkeridis – 6. Žondra, 25. Shejbal, 31. Žondra, 42. Pázler, 58. Žondra, 70. Shejbal, 76. Šípek, 86. Černý. Rozhodčí: Jiří Slabý - Radim Dresler, Petr Caletka. Diváků: 223.

1.HFK Olomouc: Mucha - Drmola, Řehák, Horka, Seibert, Hornich, Banásik, Plesník, Starý, Dabić, Karčmář. Náhradníci: Kubica - Spurný, Žůrek, Buček, Bořil, Krejčí, Tilkeridis. Trenér: Roman Sedláček.

FC Hradec Králové: Vízek - Pajer, Zorvan, Shejbal, Černý (C), Žondra, Šípek, Pázler, Bederka, Čech, Knejzlík. Náhradníci: Lindr - Nosek, Vlkanova, Krátký, Súkenník, Bexigas, Jukl. Trenér: Karel Havlíček.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941