Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Olomoucký drak 2017: závody dračích lodí i bohatý program pro celou rodinu

Zprávy z regionu

22.6.2017

Autor: bam

Oblíbené závody dračích lodí zavítají podruhé do Olomouce. Z lodi i ze souše si můžete festival Olomoucký drak 2017 užít v sobotu 5. srpna. Zázemí i bohatý doprovodný program najdete v areálu loděnice u Envelopy.

Foto: Archiv pořadatele

Program:

08.20 – 08.45 porada kapitánů

09.00 – 19.00 hlavní závody velkých a malých dračích lodí 200m - doprovodný program pro celou rodinu, atrakce, paddleboardy

09.00 – 18.00 ukázka hasičské techniky, kosmetika Mary-Kay

13.00 – 14.00 vložené jízdy přítomných dětí a dětí z DD

19.00 – 20.00 slavnostní vyhlášení výsledků

20.00 – 23.59 DRAGON PARTY

Po celý den budou závodit mužské i ženské týmy a  na trať vyjedou také lodě s dětskými posádkami. Závody se uskuteční celkem ve čtyřech kategoriích na malých a velkých lodí buď s deseti nebo s dvaceti člennou posádkou. 

Mimo soupeření dračích lodí se můžete těšit i na bohatý program pro celou rodinu. "Maminkám připravíme odpočinek v podobě kosmetických stánků stánků a míchaných koktejlů a tatínci se mohou těšit na lahodný zlatavý mok. Zájemci si dále užijí například airbrushing, malování na obličej či jízdu na paddle-boardech. Chybět nebude ani půjčovna koloběžek, šlapadel či odrážedel,“ láká návštěvníky ředitel festivalu dračích lodí Petr Zakopal. Příznivci zorbingu by si měli také přijít na své, a to jak na vodě, tak i na zemi. Celý den pak vyvrcholí slavnostním vyhlášením výsledků a následnou Dragon Party.

A ani nejmenší nepřijdou zkrátka. "Pro děti máme připravený opravdu bohatý program, který navíc doplní stánek NF Modrý hroch. Mezi jednou a druhou hodinou se děti mohou svézt na dračích lodích a za to je odměníme vstupenkami do Aquaparku Olomouc a lístky na Ololoď," dodává Zakopal.

Přihlášky na závod lze podávat do 31. července. Veškeré informace včetně možnosti registrace naleznete na webových stránkách www.zaki-sport.cz.

bam

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip