Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na MOL CUP, Sigmu s Duklou nebo dva zápasy Mory

Sport

19.9.2017

Autor: rhe

Sportovní týden startuje už ve středu, kdy Sigma zajíždí v poháru do Živanic a Holice hostí Hradec Králové. V pátek přivítá Mora v plecharéně také Hradec, v neděli pak dojde na moravské derby mezi Olomoucí a Zlínem. V sobotu nastoupí třetí Sigma Olomouc proti Dukle Praha.

Na Janečku. Obrana Sigmy v pokutovém území ztrojila záložníka Karviné. Jiří Texl, Václav Jemelka a kapitán Michal Vepřek zabránili ofenzivní akci Karviné. Nyní hraje Sigma pohár v Živanicích a doma hostí Duklu. Na Janečku. Obrana Sigmy v pokutovém území ztrojila záložníka Karviné. Jiří Texl, Václav Jemelka a kapitán Michal Vepřek zabránili ofenzivní akci Karviné. Nyní hraje Sigma pohár v Živanicích a doma hostí Duklu. Foto: ČTK/Petr Szapka

Sigma hraje pohár v Živanicích, Holice hostí Hradec Králové

SK Sigma Olomouc dál udivuje HET ligu. V sobotu Hanáci ovládli gólovou přestřelku v Karviné, kde zvítězili 5:3. Nyní hraje Sigma 3. kolo MOL Cupu. Od 16:00 nastoupí ve středu v Živanicích, které hrají Divizi C. Momentálně je TJ SOKOL v tabulce Divize C 2.

Fotbalisté 1. HFK Olomouc hostí ve 3. kole MOL CUPu druholigový Hradec Králové. Duel začíná v Holici v 16 hodin. Z důvodu opravy Hamerské ulice je pro návštěvníky utkání připravena parkovací plocha u zadního vchodu stadionu s příjezdem od benzinové čerpací stanice MOL. Parkování je bezproblémové, zdarma a hlavně v bezprostřední blízkosti stadionu. Tímto také upozorňujeme návštěvníky na uzavření ulic U Hřiště a Staškova v době utkání z důvodu špatné dopravní situace s parkováním v těchto ulicích.

V sobotu přijede na Hanou Dukla Praha

SK Sigma Olomouc hraje v 8. kole HET ligy na Andrově stadionu proti Dukle Praha. Zápas má úvodní hvizd v 17:00.

Fotbalisté 1. HFK Olomouc nastoupí také v sobotu v 8. kole MSFL od 14:30 na domácím stadionu proti Líšni.

Branislav Konrád vychytal po desítce v Plzni čistá konta proti Liberci a Litvínovu. Povede se mu to i proti neoblíbenému Mountfieldu? Branislav Konrád vychytal po desítce v Plzni čistá konta proti Liberci a Litvínovu. Povede se mu to i proti neoblíbenému Mountfieldu? Foto: ČTK/Miroslav Chaloupka

Kohouti hrají dvakrát doma. Proti Mountfieldu a Ševcům

HC Olomouc se dokázal po vysoké porážce od Plzně zvednout. Vyhrál dvakrát 3:0. Doma zdolal Liberec a vyhrál také v Litvínově. Kohouti hrají v pátek v 6. kole Tipsport extraligy na domácím ledě. Od 18:00 nastoupí proti Mountfieldu Hradec Králové.

V neděli hostí MORA od 17:00 v 7. kole Tipsport extraligy na domácím stadionu v derby utkání  Aukro Berany Zlín.

Nové trenérské duo DHK ZORA Olomouc Jan Hegar (vpravo) a Libor Malínek má zatím v MOL lize dvě remízy a výhru s Hodonínem. Nyní hraje Zora v Trenčíně. Nové trenérské duo DHK ZORA Olomouc Jan Hegar (vpravo) a Libor Malínek má zatím v MOL lize dvě remízy a výhru s Hodonínem. Nyní hraje Zora v Trenčíně. Foto: Radek Heloňa

Zora jede pod hrad Matúša Čáka, Velká Bystřice do Zlína

Házenkářky DHK ZORA Olomouc porazily v posledním utkání soutěže na domácí palubovce HK Hodonín 24:21. Nyní hrají v sobotu od 18:00 ve 4. kole MOL ligy na venkovní palubovce v Trenčíně.

Třetím kolem pokračuje 1. liga házené mužů. SK Velká Bystřice hraje od 16:00 ve Zlíně.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941