Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Grilování v rozáriu: milovníkům dobrot slouží dva samoobslužné grily s veškerým servisem

Zprávy z regionu

21.6.2017

Autor: bm

Chcete si s přáteli či rodinou vlastnoručně ugrilovat voňavou dobrotu, aniž byste s tím měli dopředu zbytečnou práci a starosti, navíc uprostřed zeleně a přitom přímo v centru města? V Olomouci žádný problém! Společnost Výstaviště Flora Olomouc nabízí zájemcům z řad veřejnosti v jí spravovaném rozáriu v sousedství Bezručových sadů dva samoobslužné grily. Stačí zavolat, objednat se a pracovníci Flory už nachystají vše pro vaši pravou a pohodovou grilovačku.

Ilustrační foto  I Rozárium Ilustrační foto I Rozárium Foto: Jan Procházka

Dvojice samoobslužných grilů je milovníkům zahradních pikniků k dispozici od května, kdy se v olomouckém rozáriu po zimní pauze otevřel rovněž stánek s občerstvením pro všechny návštěvníky. "Rezervace grilování je opravdu jednoduchá. Stačí se dopředu ozvat telefonicky či mailem a nahlásit termín, počet osob a suroviny, ze kterých se bude grilovat. My už pak všechno na místě připravíme, a to včetně paliva na otop. Samotná příprava dobrot už ale bude na účastnících pikniku," vysvětluje Milan Špruček, vedoucí "restaurace a", která je ve správě Výstaviště Flora Olomouc a samoobslužné grily i stánek s občerstvením v rozáriu provozuje. "Platí se jen za objednané potraviny a technické zajištění grilu včetně paliva," dodal Špruček s tím, že během grilování je rozárium normálně otevřené i pro ostatní návštěvníky a grilovat mohou v jednom termínu hned dvě "party" zároveň.

Objednat grilování v rozáriu si mohou zájemci na telefonním čísle 735 799 275 nebo prostřednictvím mailové adresy restaurace@flora-ol.cz.

Grilované dobroty však v rozáriu můžete koupit i hotové bez nutnosti zapojit se do jejich přípravy. "Kolektiv naší restaurace griluje pro zájemce vždy v pátky a soboty odpoledne a večer. Těšit se můžete na maso, ale třeba i sýry či ryby," prozradil Milan Špruček.

Dalším vylepšením pro návštěvníky olomouckého rozária je již od začátku května nové kontejnerové sociální zařízení, které nahrazuje loňské provizorní mobilní kabinky. "Chceme tak v tomto atraktivním prostoru zvýšit komfort a kulturu pro naše návštěvníky ještě před plánovanou druhou etapou rekonstrukce rozária, jejíž součástí má být i vybudování stálého sociálního zázemí," uvedl ředitel společnosti Výstaviště Flora Olomouc Jiří Uhlíř.

bm

Reklama

Strašidelný dům

Katalog firem » Zábava, volný čas

Nachystali jsme pro vás Strašidelný dům v novém tématu! Náš Strašidelný Dům se změnil na děsivou TEMNOU MAGII. Vezměte svoji rodinu, přátelé nebo spolupracovníky a přijďte se k nám pob...