Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 4.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dva a půl chlapa vás vezmou na cesty

Tipy a názory

17.8.2017

Autor: red

Dva mladí cestovatelé z Olomouce, americký staford, baťohy, ojetá "oktávka" a pár skvělých nápadů se dalo dohromady a vznikl cestovatelský projekt Dva a půl chlapa na cestách.

Oleg a David jsou studenti Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Mladíci s pozitivním myšlením, dobrou náladou, hlavou plnou nápadů a dobrodružstvím v srdci, kteří se rozhodli spolu se svým psím kamarádem Awayem zdolat pět nejvyšších vrcholů evropských ostrovů. Celý jejich příběh přitom zdokumentují, aby dokázali světu, že i dva mladí kluci s bujnou fantazií, omezenými finančními prostředky, nedostatkem volného času a ve společnosti čtyřnohého němého kamaráda si mohou plnit své sny, toulat se světem, dobýt pár evropských vrcholů a ukáží ostatním pejskařům, že jejich mazlíček není při cestování překážkou, není na obtíž a jejich strach je zbytečný.

Veškeré zážitky a strasti, které jim jejich cesta připraví, budou kluci prezentovat na jejich facebookových stránkách a Instagramu pod stejnojmenným názvem Dva a půl chlapa na cestách. Následně po návratu z cesty domů budou promítat zdokumentované dobrodružství na Kaprodromu v Olomouci, kde za pomoci příjemného prostředí přenesou diváky do Itálie, konkrétně na ostrov plný nádherných pláží, krásné přírody, ale i drsných hor – na Sardinii, kterou projdou skrz na skrz, aby se s Vámi mohli o její krásy podělit.

red

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941