Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: spousta výstav i hledání něžného muže v Divadle Tramtarie

Tipy a názory

26.6.2017

Autor: Barbora Mrkvová

Víkend utekl jako voda a před námi je pondělí. Co se dnes bude v Olomouci dít? Podívejte se s námi, co vše se chystá a kde si můžete start do nového týdne zpříjemnit.

Po stopách něžného muže I Divadlo Tramtarie Po stopách něžného muže I Divadlo Tramtarie Foto: Jan Procházka

Kam zajít?

18:30 / Jak na koloběžku / Řepčínská 12

19:30Po stopách něžného muže / komedie / Divadlo Tramtarie

20:00Michelangelo: Láska a smrt / Kino Metropol

Veškeré akce naleznete v našem Kalendáři.

Pokud se rádi hýbete a zkoušíte nové věci, zavítejte na Řepčínskou 12, kde se dozvíte Jak na koloběžku. Pravidelná lekce určená pro všechny, kteří se chtějí seznámit s jízdou na koloběžce a chtějí si zdravě protáhnout tělo, začíná o půl sedmé. 

Komedie o hledání romanticky založených mužů, jejichž existence nebyla nikdy zcela prokázána. Zbrusu nová autorská hra Vladislava Kracíka, autora divácky veleúspěšné třicátnické komedie Druhý život Veroniky, představí v hlavní roli tři muži a jeden velký problém: Ženy! Po stopách něžného muže od půl osmé v divadle Tramtarie.

V kině Metropol je dnes na programu Michelangelo: Láska a smrt. Kdo opravdu byl tento bouřlivý a vášnivý velikán dějin umění? U příležitosti věhlasné výstavy v Národní galerii v Londýně, líčí nový film režiséra Phila Grabského podrobně a barvitě Michelangelův život a jeho nesmírnou uměleckou praxi, která zahrnovala malířství, sochařství i architekturu. Od osmi večer. 

Samozřejmě můžete dnes navštívit i jednu z mnoha výstav, které se v městě Olomouc chystají. Kompletní přehled právě probíhajících expozic naleznete i s podrobnými informacemi v našem Kalendáři akcí.

Barbora Mrkvová

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip