Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

DANCE SENSATION se blíží! Přijďte to rozjet společně s duem Captain Jack, skupinou Holki a těmi nej Dj´s

Kultura

15.9.2017

Autor: red

Olomouc i okolí už netrpělivě vyhlíží pátek 22. září. Proč? Do S Klubu dorazí německé duo Captain Jack, populární dívčí skupina Holki, slovenský moderátor a Dj Matúš GOGO Klajdač a taky Dj´s Radia Haná s tím nejlepším hudebním výběrem z 90. let.

"Doražte za námi do Ska - zavzpomínáme na hity Captaina Jacka, jako je třeba legendární Drill Instructor, nebo na známé melodie a texty písniček skupiny Holki. A nejenže uvidíte tyhle skvělé hvězdy naživo, spoustu další zábavy si užijete na parketu i mimo něj díky tomu nejlepšímu devadesátkovému výběru, který jsme si pro vás připravili," říká jeden z Dj´s letošního ročníku Dance Sensation Marek Berger. Kromě jeho Final Performance se ale můžete těšit také na Dj Lukáše Kobzu a jeho 90´s Warm Up a jedinečnou zábavu a hudební potěšení slibuje i vystoupení slovenského Dj Matúše GOGO Klajdače. Dance Sensation je zkrátka to nej z 90. let...

Vstupenky kupujte buď na www.ticketstream.cz za 390 Kč, nebo za zvýhodněnou cenu 370 Kč v BOWLAND bowling center v Galerii Šantovka v Olomouci. A nebo si je můžete zarezervovat prostřednictvím formuláře na webu Dance Sensation v sekci Vstupenky.

red

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip